Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 16 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Markéta Němcová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Moc pěkně napsaný příběh dvou lidí, kteří se znají vlastně celý život a celý život si k sobě hledají cestu, popsaný jedním z nejlepších vypravěčů klasické světové literatury.

    Přečíst více
  • Iveta registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Nejsem na milostné příběhy, rodinné ságy a ani moc nemusím historické romány. Takže by mě tato kniha vlastně měla minout. Ale naopak mě vážně dostala. Překvapivě byl příběh napínavý, tak akorát romantický a jsem jím příjemně překvapená.

    Přečíst více
  • Anna Hodovská registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    U téhle knížky mě neskutečně chytily postavy. Márquez jim dokázal vdechnout život tak, jak se moc často nevidí. Konec jsem čekala mnohem více uzavřený, než nakonec byl - v dobrém smyslu.

    Přečíst více
  • Bára registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Úžasný dojemný příběh, který mě dostal. Četla jsem s velkým nadšením a smutkem. Skvělé zpracované, výborný popis. Nebylo co vytknout, určtě doporučuji.

    Přečíst více
  • Jindřich Papay registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nezklame čtenáře - skvělé čtení.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jedna z mých oblíbených knih. Je nádhera číst magický realismus. Je to jak brát drogy v papírové podobě.

    Přečíst více
  • Adriana Dosedělová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Dnes už klasika. Objevuje se v jednom krásném romantickém filmu. Zpočátku je poměrně obtížné se začíst, ale v konečném výsledku je to velmi pěkná kniha.

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Od této knihy jsem očekávala, už podle jejího názvu, nějaký prvoplánový román, což také je, ale to co se odehráva v mezičase... Vývoj hlavních postav, se kterými prožíváte cestu jejich životem, od mládí po stáří. Milujete je, litujete, soucítíte, chápete, nechápete, ztotožňujete se s jejich rozhodnutími, nenávidíte je a jste zhnuseni z toho čeho jsou schopni. Jedno zůstává. Láska, která vydržela přes 50 let, a která prošla vývojem spolu s hlavními hrdiny. Ale ano, můžete patřit do skupiny čtenářů, kteří tuto knihu vezmou jako prvoplánový román. A hlavního hrdina jako k***vníka, který 50 let čeká na svou hlavní trofej.

    Přečíst více