Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 20 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Marcela Geryková MONETA Money bank registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Nijak mě nenadchla... čekala jsme více

    Přečíst více
  • Kateřina Mandulová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Osoba Jana Krause je dnes pevně spjata výhradně s několikátou verzí talk show s červeným kanape, kdy v divadle zpovídá postupně několikero hostů a více či méně úspěšně baví přítomné publikum a později v sestřihu i televizní diváky. S ohledem na dobu trvání show je nutno podoktnout, že spíše velmi úspěšně, cesta k tomuto výsledku však byla dlouhá a její zákulisí není jednoduché. Právě o této cestě, ale i o dění „za oponou“ nejen tohoto pořadu, ale celkově všech ostatních aktivit autora, vás provede kniha Můj soukromý buzynes, kterou Jan Kraus vydal v roce 2018. Shrnuje v ní důležité milníky svého života od dětství přes všechny možné i nemožné nástrahy života v různých časech. Kniha je opravdu skvělá a nemohu jinak než ji doporučit každému, kdo si rád poslechne zábavně podanou životní historii jednoho nesmírně zajímavého člověka, a přitom jako příjemný vedlejší produkt vyslechne jeho rady a tipy, jak na podnikání a jednání s lidmi různého postavení a charakteru, což považuji za cenné poselství pro každého.

    Přečíst více
  • Tomas Trnka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Mám rád ironický humor a pana Krause. Při čtení jsem se nepřestal smát.

    Přečíst více
  • Richard registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Prostě pan Kraus. Za mě výborné.

    Přečíst více
  • Monika registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Možná jsem čekala víc, něco více konkrétního.

    Přečíst více
  • Lucie Staňková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tuto knihu jsem koupila příteli k Vánocům a musím říct, že jsem ho ještě nikdy neviděla se nad knihou takhle smát. Myslím ale, že to chce mít pochopení pro krausovský humor a nečekat od knihy, že tam bude prvnoplánový humor. Je to spíše vyprávění ze života.

    Přečíst více
  • Ivana Fridrichová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Pokud máte Jana Krause jen za ironického baviče či floutka z filmů sedmdesátých a osmdesátých let - tak v této knize se setkáte s "živým" příběhem člověka, který byl a je tím vším, ale i mnohým navíc. Překvapivě zajímavý profesní i rodinný život osvětluje mnohé z toho, čeho jsme diváky již po mnoho let na mnohých TV kanálech.

    Přečíst více
  • Martin Paseka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knížka je fajn. No a ještě lepší je, kdy si člověk při čtení doslova umí představit pana Krause - jak vykládá své příběhy naživo. Problém vidím snad jen v tom, že musíte mít pozitivní zkušenost s autorem. Pokud ji nemáte, tak knihu budete číst s odporem a je dosti možné, že ji ani nedočtete.

    Přečíst více