Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 114 hodnocení čtenářů

63× 5 hvězdiček 39× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Simona Popelková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem přečetla téměř jedním dechem. Je vtipná, je zde hezká dějová linka. Určitě doporučím pro někoho, kdo chce oddych a tak (trochu) utéct od reality. :-)

    Přečíst více
  • bella registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    miluju tuhle knizku, mozna me natchala vice nez prvni dil. musim uznat ze tato knizka patri k mym favoritum!

    Přečíst více
  • Stefani registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    To že Penelope miluju, vím. Taky vždycky vím co přesně dostanu od její knížky a opět sem nebyla zklamaná. Pokud máte chuť na něco pikantnějšího a zároveň vlastně milého doporučuju všema 10. Zároveň chápu., že to nemusí být šálek čaje každého.

    Přečíst více
  • Aja registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Líbila se mi, ano jak přes kopírák, ale hezky se četla.

    Přečíst více
  • Radana Reday registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Koupila jsem si sérii jenom kvůli balíčku za 300. Musím, ale s hrdosti říct, ze to byl “kauf za všechny prachy”. Tak dlouho jsem se nezasmala. Nejlepší samozřejmě tento díl. Chris je skvěle napsaný a celkové postavy spolu velice dobře hrají.

    Přečíst více
  • Hatshepsut registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha, u které se pobavíte. Penelope Bloom umí psát vtipné romantické komedie. Chris mi trochu připomínal postavu Williama z autorčiny série Objekt touhy. Ztřeštěný, lehce nezodpovědný sportovec, který si ze všeho dělá až takovou dětskou legraci a nic nebere vážně. Jeho postava celému příběhu dodává odlehčenou atmosféru a velmi často vám naladí úsměv na tváři. Bell to s ním neměla jednoduché, ale kdo by si ho nezamiloval? Začátek knihy nebyl moc záživný, ale později se z toho vyvrbila příjemná oddechovka.

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Moc pěkná knížka, která se čte sama. První díl se mi líbil o trochu více, ale ani tady jsem se nenudila.

    Přečíst více
  • Petra @literarytwins registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tohle byla prostě pecka! Já do této knihy šla s tím, že půjde zase o oddychové vtipné čtení. Ze začátku jsem se trochu zarazila, protože jsem očekávala víc humoru. Naštěstí jsem ale nebyla zklamaná, protože se to záhy skvěle rozjelo a já se neskutečně bavila. Nutno říci, že to bylo hlavně díky Chrisovi. Ten byl tak správně dětinský a švihlý, ale zároveň super. Belle to s ním rozhodně neměla jednoduché. I když se tomu bránila bylo super vidět, jak si stejně probojovává cestu do jejího srdce. Moc se mi líbilo, že Chris se za žádných okolností neměnil a zůstal po celou dobu příběhu stejně skvělý. Koho mi bylo opravdu líto, byl jeho bratr. Chudák, úplně jsem s ním místy soucítila i když jsem měla úsměv na rtech a u těch jeho infarktových situací se dost bavila. Utajené dítě se mi líbilo, ale fingovaná svatba byla v mých očích ještě o fous lepší a hodnotím jí plným počtem. Nemám v podstatě nic, co by mi vadilo, abych to vytkla. Pokud do toho jdete s tím, že jde o jednoduchý příběh na odreagování a chcete se pobavit, vřele doporučuji sáhnout po této knize.

    Přečíst více
  • Mášunka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Je to velmi pěkná knížka která si mě přitáhla už od začátku, do postav jsem se uměla vžít, ale jediné negativum pro mě byl konec přišel mi uzavřený hupem.

    Přečíst více
  • @books_by_dee registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Za dva dny přečtená klasická boží knížka od Penelope, která prostě umí vtipně napsat romantický příběh. Je to druhá knížka série (ze 3) a objevují se tedy i postavy z předchozí kihy (Utajené dítě) Za mě jasný plný počet hvězdiček.

    Přečíst více
  • Jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kdo máte rádi knihy od Penelope, tak tuto určitě musíte mít, opět supr a člověk se nasměje :)

    Přečíst více
  • Teri registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Příběh Belle a Chrise mě snad díky jejich humoru bavil o chlup víc než príběch Chelsie a Damona. Opět jsem se upřímně nasmála a i nahlas. Belle je svatební koordinátorkou a nějak se stane, že se z ní stane i fingovaná nevěsta slavného hráče amerického fotbalu Chrise. Ale bude to pro ně jen fingované? Jak příběh dopadne je vlastně od začátku zase jasné, ale itak je to opět super počteníčko. Rozhodně doporučuji. Příjemná oddychovka.

    Přečíst více
  • Kaaway registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Znovu skvělý počin. Hodně jsem se zasmála a červenala. Škoda nevyužitého potenciálu dějového zvratu, který by museli překonat a pak zasloužený happy end. To mě trošku mrzelo, že to bylo spíše sladší.

    Přečíst více
  • Kateřina Vondrová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Mam rada knihy od Penelope Bloom a musím říct, ze i tato knizka mě bavila, ale především na začátku. Na začátku jsem se nemohla odtrhnout, ale asi poslední 20 - 25 stránek jsem se přemlouvala to dočíst. Drobet mě štvala ta postava Chrise, chápu takové ty narážky na sex atd. je to vtipné, ale u nej to bylo, co slovo to narážka a už mě to ke konci dost štvalo knížka nebude asi patřit mezi mé favority, ale byla to dobra oddechovka a i jsem se zasmála.

    Přečíst více
  • Anna Dzurková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Hezká oddechová kniha, ale první díl se mně osobně líbil více

    Přečíst více
  • valerie_reads_books registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tá sa mi páčila ešte viac ako prvá, Damonovho brata som si obľúbila už v predchádzajúcej časti. Chris, športovec, ktorý sa nerad viaže, rád sa baví a uprednostňuje jednorázovky. Pre jeho povesť je nútený predstierať zasnúbenie, ktoré je dohodnuté. Na ceste uzavrieť dohodu mu v lietadle padne do oka krásna Belle a tá mu tiež neodolá, čo končí úletom na záchode lietadla. Obaja ale netušia, že mieria na rovnaké miesto a Belle je koordinátorka, ktorá má celú svadbu naplánovať. Po tom, ako to zistí sa cíti mizerne, najmä pre Chrisovú snúbenicu a tak jej povedia pravdu ohľadom uzavretej dohody. Nejakým spôsobom sa to celé zvrtne a nakoniec sa z Belle stane falošná snúbenica, ktorá na konci knihy už až tak falošná nebude.

    Přečíst více