Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 324 hodnocení čtenářů

152× 5 hvězdiček 96× 4 hvězdičky 56× 3 hvězdičky 14× 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Tereza registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Nic nového nám kniha nepřinesla. Kromě navození předvánoční atmosféry jsme se dozvídali neustále dokola o tom, jak Feyre a Rhys po sobě touží. Na ostatní postavy se autorka opět vykašlala. Velice zbytečná kniha v této sérii.

    Přečíst více
  • Viki registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Je to bez akce, spíše psychologické, mě to to předchozích sériích autorky moc nezaujalo, beru to spíš jako most k dalšímu dílu.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tenhle svět mě vždycky naprosto dostane a nikdy neomrzí! Neskutečně moc jsem se těšila, až se opět vrátím do světa Dvoru trnů a růží a opět se setkám se svými snad nejoblíbenějšími knižními postavami Jelikož se jedná o novelu, tak bychom měli do čtení jít připraveni na to, že se zde akcí a bojů nedočkáme. Tato novela má jeden jediný úkol – zaměřit se na vzájemné vztahy našich hrdinů a na spoušť, kterou po sobě válka s Hybernem zanechala. Knížka mě bavila od začátku až do konce a byla pro mě příjemnou odpovědí na otázky, které jsem si, po Dvoru křídel a zmaru, kladla :))

    Přečíst více
  • Jolana Zemanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Spisovnou angličtinou maluje Sarah krásný příběh, nyní už usazené Feyre a jejích blízkých

    Přečíst více
  • Léňa20.6 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Kraťoučký, ale krásný díl, který předchází 4. dílu. Odpočinkové čtení, tentokrát bez boje. Takové řešení všech možných problémů po velké bitvě... a touha po klidné budoucnosti.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Hodně lidí píše, že je knížka nudná,zbytečná apod. V knížce sice žádná akce není, ale přesto se mi líbila. Je to dodatková knížka a s tím do toho člověk musí jít. Pokud budete chtít pokračovat i v další sérii z tohoto světa tak rozhodně doporučuji si ji přečíst.

    Přečíst více
  • Katty registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Knížka naprosto oničem. Mám z ní pocit, že byla napsaná jen za účelem vytáhnout z lidí před Vánoci peníze.

    Přečíst více
  • Kávislačka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Když jsem tento díl začala číst, věděla jsem, že tam žádná akce nebude a ani mi to nevadilo. Je to příjemná oddechovka a čtení jsem si parádně užila :)

    Přečíst více
  • cukricek registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Byla to hezká knížka. Chvíli mi trvalo než jsem se do ní začetla, protože tam nebyla žádná akce. Tady ale být ani neměla. Je to doplňkový díl. Dobrý bylo že tady byl pohled Feyre, Rhyse a Cassiana. Takže jste to viděli i z jiného úhlu pohledu. Červen 2024

    Přečíst více
  • Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tento díl je spíše takový oddychový. Není tu žádná akce ani napětí. Pojednává přesně o takovém klidu po bouři ( v tomto případě válce), který si užíváte. Kdy je člověk vděčný za to, že vidí svou rodinu živou a zdravou. Slupla jsem ji během pár hodin. Užívala jsem si klid, který mi kniha přinesla. Miluji autorku za ten její humor. A v této knize je ho více než dost. A díky bohu za to. V té části s Amren, kdy seděli u stolu a bavili se o jejím.... Vyprazdňování... Dobrých 5 minut jsem řvala smíchy. Rozhovory mezi členy Dvora snů jsou snad nejlepší části ze všech knih. A část s koulovačkou těch Illyrijských chlapečků? To ani slovy vyjádřit nelze. Už jen kvůli této knize jsem přesvědčená , že se k této sérii za pár měsíců opět vrátím. I když to bude už asi po šesté, co jí budu číst během ani ne dvou let...

    Přečíst více
  • Kateřina Krejčiříková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Takový oddechový díl, lépe řečeno vánoční/narozeninový speciál. A klasicky konec taky krásný <33

    Přečíst více
  • Natálie Kovačičová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha oddechová a příběh příjemný, hodila se po konci třetí knihy. Sice je to kniha jakoby navíc, ale pro fanoušky série doporučuji. Zároveň knížka z části zastupuje roli přechodu z pohledu příběhu Feyre do pohledu Nesty.

    Přečíst více
  • Majky :) registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Lehké, krátké pokračování o Feyre a jejím vztahu s Nestou její sestrou a o tom, že je těhotná. Opravdu na to jak dlouhá série to je a jak tlusté knihy v ní najdete tahle knížka je doopravdy taková třešnička na dortu. Moc krásné zakončení.

    Přečíst více
  • Alžběta Pávková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Mě tento díl nezklamal. Očekávala jsem od něj to, že budu moc strávit se svými oblíbenými postavami trochu více času a to jsem dostala. Doporučuji číst před Vánoci. V knize probíhá oslava slunovratu, což jsou víceméně naše Vánoce.:-)

    Přečíst více
  • Veronika Ručilová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha se mi opravdu moc líbila. Hodně lidí nadává, že se v ní nic neděje, je to nuda apod. Já nevím, ale co čekáte od dodatkové knížky. Krásně jsme navázali na osudy našich hrdinů a upřímně jsem ráda, že děj byl poměrně poklidný. Navíc když příběh čtete chvíli před Vánoci, krásně vás to na ně naladí.

    Přečíst více
  • Saruska22 registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Tato kniha je menší dodatek k třetímu dílu, zachycující hlavní postavy, které se zotavují po válce. Za mě není kniha zbytečná nebo nudná.. Trocha klidu této sérii neuškodí. Jediné co mi vadí je to, že kapitoly, které nevypraví ani Feyre ani Rhys jsou vyprávěné vypravěčem (Cassian, Mor, Nesta). Za mě osobně by bylo lepší, kdyby i tyto postavy vyprávěly samy své kapitoly

    Přečíst více
  • Aneta Bačová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Musím říct, že bych tuhle knížku klidně oželena. Nepřinesla zase tolik informací, které bychom v sérii nemohli postrádat.

    Přečíst více
  • luxcinda registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Krásná novela, celá série nejlepsi

    Přečíst více
  • Nikola Sosnovcová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Trochu doplňková kniha v sérii, která sice nijak zásadně neovlivňuje děj, ale i tak to je krásná oddechovka, která se zaměřuje na emocionální stránku postav a vztah mezi feyre a rhysem.

    Přečíst více
  • Luci.cte registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Kratší novela Dvůr mrazu a hvězd nám nabídne Velaris ve svátečním oděvu, bez válek a nepřátel. Tento díl se může zdát oproti předchozím dílům nudný, ale zpětně na knihu pohlížím jako na krásný most k další dějové lince. U téhle knihy si prostě oddechnete, užijete si klid, poznáte postavy a Velaris zase maličko jinak. Pouto mezi postavami je čím dál silnější a i já měla u čtení pocit, že patřím do jejich kruhu (kéž by! ) V téhle knize sice nenajdete spoustu napínavé akce, ale i tak určitě stojí za přečtení.

    Přečíst více