Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 25 hodnocení čtenářů

16× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • k.weisova93@seznam.cz registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nejlepší knížka co jsem četla v tomto roce. Napínavá od začátku až do konce. Nedá se jen tak odložit

    Přečíst více
  • Denisa Havlíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tak tahle knížka byla úplně boží. Milovníci hororu a sci-fi si přijdou na své. Doporučuji.

    Přečíst více
  • Klara registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Čtivá a napínavá knížka. Jsem z ní naprosto unešená :)

    Přečíst více
  • Lenka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Je to skvěle čtení, tyhle záhady me bavi a bylo mi lito, kdyz u jsem ji docetla.

    Přečíst více
  • Vampirosa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Při čtení knížky jsem byla neustále napnuta a unešená. Autorovi se klaním.

    Přečíst více
  • Shira009 registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Vítejte ve Wayward Pines, idylickém městečku plném sousedů, kteří vítají návštěvníky s otevřenou náručí.. Městečko Pines je přesně ta kniha, o které by jste neměli vědět téměř nic, aby jste se nepřipravili o momenty plné adrenalinu, napětí a akce. Důrazně tedy doporučuji vyhnout se všem spoilerům, které zaručeně naruší kouzlo a celkový dojem z knihy. Blake Crouch bezesporu vystavěl napínavý sci-fi thriller o dokonalém městečku, ze kterého (jak se zdá) není cesta ven a svým čtenářům předkládá několik otázek k zamyšlení.. Co se to tu sakra děje? Proč jsou hranice zabezpečeny elektrickým plotem? Jaká je role šerifa? Jak celý příběh skončí? Samotná potřeba vědět, nutí čtenáře dychtivě otáčet jednu stránku za druhou, v zoufalé snaze zjistit, jak to všechno dopadne. I přes všechny kvality, originální nápad a zajímavý námět (který kniha bezesporu má) samotné zpracování trochu pokulhává. Také jsem měla problém s hlavní postavou Ethanem, který na mě působil ve všech směrech nesympaticky. Možná, pokud by ho autor vykreslil komplexněji, měla bych ho i přes všechny nedostatky ráda. Ale takhle na mě působil jen arogantně a především otravně (ač jsem se k němu vážně snažila najít cestu). V celkovém kontextu však shledávám Městečko Pines jako zábavné čtení plné napětí, šílenství a nečekaných zvratů.

    Přečíst více
  • Kateřina registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Kniha se čte moc dobře. Jediné, z čeho jsem se válela smíchy, je téměř nevyčerpatelná zásoba mrkve a chleba (který, mimochodem, přežil i koupání v řece, kde se hlavní hrdina zmáčí od hlavy k patě, ale pak z kapsy vytáhne chleba). Hrdina tolikrát jí "poslední zásoby mrkve a chleba", že by obojího musel sebrat pár kilo a nadto mít chleba vakuově zabalený ve fólii. :D :D :D

    Přečíst více
  • Martina Krampotova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Velmi prekvapena. Kniha se cetla sama velmi dobre napsano. A kdo ma rad sci-fi a napeti se zajimavym koncem, pak vrele doporucuji.

    Přečíst více
  • Ali registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha ma totálne dostala. Musím priznať, že ma celý čas vôbec nenapadlo, ako by to mohlo dopadnúť. I keď je fakt, že záver by som si bola predstavovala trošku inak. Odporúčam.

    Přečíst více
  • DL registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka se mi četla velice dobře a zaujala mě hned od začátku. Hodnotím 5* :)

    Přečíst více
  • Jaroslav Beran registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka mne velmi překvapila, zajímavý námět, čte se jedním dechem. Napínavé, nepustí. Thriller, trochu sci-fi, ale dost dobře vymyšlené. Místy malučko překombinované, ale moc to neruší.

    Přečíst více
  • Ladan registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    fenomenální vyvrcholení děje, zvědavost mě během čtení ani na chvíli neopustila a celý příběh byl tak výborně promyšlený... sice trochu sci-fi, ale rozhodně stojí za přečtení minimálně čtenářům, co si rádi kladou otázky... nemohu nic jiného než doporučit :)

    Přečíst více
  • ykwia registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Veľmi originálny nápad, pekne vystavaný príbeh. Niekedy má človek pocit, ako keby mu niečo uniklo, alebo niečo nedáva až taký zmysel ako by malo. Ale ako príbeh pokračuje, pomaly všetko do seba začne zapadať. O jednu hviezdičku menej len preto, že sa hrdina ocital niekedy priam v neriešiteľných situáciách, kedy až na poslednú chvíľu všetko dobre dopadlo. Z toho som už trochu vyrástol.

    Přečíst více