Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 27 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Veronika registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tuto knihu považuji za velmi inspirativní. Když mám slabou chvíli tak ji otevřu abych si připomněla, že můžu vše co budu chtít. Je opravdu zajímavá.

    Přečíst více
  • Hanča registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Miluji knihy tohoto typu. Ráda hledám knihy,které mi dají odpovědi na moje otázky...

    Přečíst více
  • Tomáš Brádle registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knížka se četla velmi dobře,,nic složitě napsané,každý pochopí..vřele doporučují.

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem koupila už jen kvůli skvělému názvu. Začátek byl poučný, inspirativní a dokonce vás přinutil se více zamyslet. V půlce knihy jsem přestala číst, kniha mě přestala bavit svým dalším obsahem.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Zasekla jsem se hned na začátku, když autorka dlouhosáhle vypráví o svém životě a co vše už od raného mládí dokázala (odejít ze školy, odjet za hlasem svého srdce). Je to typ člověka, který s žádným bezhlavým rozhodnutím nemá problém a nikdy neměl. Spíš bych potřebovala motivaci od někoho, kdo byl na stejné lodi. Poslouchat od rozeného dobrodruha, jak je vše snadné...to mi k ničemu není. Některé myšlenky jsou samozřejmě zajímavé, ale nemůžu se zbavit pocitu, že autorka neví, jak těžké je opustit své zvyky a něco měnit, když už je vám 30, 40 a víc.

    Přečíst více
  • Roman Smejkal registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    První část knihy mě nikterak nenadchla. Knih s podobnou tématikou mám již přečtených spousty, tudíž pro mě nic nového a přišlo mi to spíše jako neustálé opakování "můžete dokázat vše co chcete" dokola. Naopak druhá část knihy (více praktická a konkrétní, dalo by se říct), předčila i ten (pro mě) ne moc dobrý začátek. Nalezl jsem v knize spoustu zajímavých praktik či typů, které se dají přenést do vlastního života a aplikovat. Zajímavé byly také postřehy a hlavně vlastní "styl žití" autorky, který mě vcelku nadchl. Proto tuto knihu hodnotím velice pozitivně.

    Přečíst více
  • Barbora registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Za mě neuvěřitelné zklamání. Už jen kvůli stylistickým chybám a hrubkám. Styl psaní na mě působil chaoticky a únavně. Pro vášnivé čtenáře esoteriky a motivační literatury nedoporučuji. Autorce dávám dvě hvězdičky jen pro její snahu a odhodlání.

    Přečíst více
  • Nikola registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Hodně inspirativní. Četla jsem v době, kdy zrovna moc 'slunce nesvítilo' a hodně mi to pomohlo.

    Přečíst více
  • Marie Votavová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem koupila své dceři, která je nadšená dobrými radami na další život.

    Přečíst více
  • Lenka Wasylyszynová registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Na knihu jsem se těšila ale byla jsem opravdu zklamaná.Místy jsem se ztracela a přemyšlela co autorka knihy chce říci a jen težce jsem hledala něco kde bych se našla.Z mého pohledu poněkud alibistický přístup k životu a realitě.

    Přečíst více
  • Zdeňka Bajgarová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha, která Vás přinutí se zamyslet. Doporučuji.

    Přečíst více
  • Kristýna Bulíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Více takových knih! Určitě doporučuji, Čte se velice dobře, člověk se do toho čtení zabere a pokud můžu říct. Kniha tzv. "nahecuje" každého čtenáře, aby se zamyslel nad svým dosavadním životem a přehodnotil některé věci. Člověk by měl jít za svými cíli, i když z mnoha stran slyší- to nezvládneš, to nedělej, to bys neměl, vždyť to ale není normální. Nebát se a jít si za svým- pak teprve člověk může být vnitřně šťastný :) Knihu Doporučuji

    Přečíst více