Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Bára Marečková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Úžasné místo, to Grónsko, díky knize jsem se s ním částečně nenásilnou formou seznámila. Kniha mě bavila, hlavní hrdinka se ocitla v nezáviděníhodné situaci, jestli je to autobiografie, tak chudák ta autorka.

    Přečíst více
  • Radka Synčáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pohodové čtení.

    Přečíst více
  • Ava registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Napsané s lehkostí, chci druhý díl! Hezký příběh o naději, že se dá zvládnout skoro každá situace v životě i když jsme na ni z počátku sami.

    Přečíst více
  • Kateřina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka se mi četla moc dobře. Hodí se ji číst zrovna teď, když je venku ošklivo, protože i s tím hlavní hrdinka v knize bojuje a ten její způsob je mi vlastně sympatický.

    Přečíst více
  • Petpal registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knizka me vtahla, hlavni postava ma plno vtipnych vzpominek z detstvi, ale neni to jen humorne, je to i o bolesti a strachu, coz se mi libilo, ze je knizka hezky vyvazena. Povedla se

    Přečíst více
  • Martina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha me bavila a to prostredi bylo popsany uchvatne! Jak uz nekdo ale psal, kniha ma i par slabych stranek, vic bych cekala od konce, ktery je nahly a nic moc neresi, na druhou stranu nahrava druhemu dilu, kde by uz nemusel byt ten otravnej a priteplenej manzel. :-)

    Přečíst více
  • Eva Francová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Odstěhovali byste se do Grónska, pokud by tam váš manžel dostal práci? Myslím, že je nad čím přemýšlet. Nela do toho šla a její neskutečné příběhy si právě můžete přečíst. Odpočinkový, milý a zábavný příběh, který vás přenese do chladného Grónska. Ze začátku jsem si sama dohledávala více informací, abych poznala zemi, o které se toho spoustu dozvíte hned zkraje příběhu. Úplně se tu nabízí i téma globálního oteplování a ochrany přírody, do kterého autorka také trochu zavítá. Ale nejvíce tu jde o Nelu. Tu jsem si zamilovala. Ani nevím čím, ale byla mi blízká. Bavilo mě číst o tom, co kde zažila a co kde zase vyvedla, měla jsem pro ni pochopení. Místy jsem se jí však musela i nahlas smát. V příběhu poznáme i další obyvatelé grónského městečka, ať už ty původní, tak i přistěhovalce až z dalekých krajin. Čtení jsem si moc užívala a celou dobu jsem měla pocit, že je to příběh, který se skutečně stal, jako kdybych četla deníkové zápisky. Pokud se chcete ochladit ledem a sněhem, ale zároveň pobavit, tak rozhodně dejte šanci této knížce.

    Přečíst více