Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 11 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Pavel Werner registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá kniha. Jestli chcete vědět, jaké škody páchá politická korektnost, tady se to dozvíte. Navíc je to velice vtipně napsaní, ironie, sarkasmus. Přečetl jsem to za jediný večer a několikrát se přistihl, jak se směju nahlas.

    Přečíst více
  • Ivana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Politická korektnost jako zhoubná nemoc současné západní společnosti. Věděli jste třeba, že by se v angličtině nemělo říkat "boyfriend" nebo "girlfriend", ale neutrální "partner", abychom se tím nedotkli LGBT komunity? Nebo že by kromě pánských a dámských záchodů mělo existovat ještě WC pro lidi, kteří se necítí být ani jedním? A spousta dalších absurdit, se kterými se autor na své cestě napříč USA setkává a které popisuje s ironií a humorem. Přečetla jsem jedním dechem a vřele doporučuji nejen těm, kdo mají (či naopak nemají) rádi Ameriku.

    Přečíst více
  • Milan registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Precetl jsem za dva dny a za bricho se popadal, i kdyz to neni uplne vesele cteni.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tuto knížku jsem přečetla velmi rychle. Dozvěděla jsem se o Americe věci, které jsou smutné. Je tam velký rasismus a velká chudoba. Amerika není tak velká a skvělá. Adamcová Marie

    Přečíst více
  • Vladimíra registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Vynikající kniha, četla se velmi dobře a doporučila bych ji široké veřejnosti, aby procitla.

    Přečíst více
  • ykwia registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    A takto to dopadne so slobodou slova... Načo nariadená cenzúra, keď sa každý cenzuruje sám v mene politickej korektnosti? Vtipné, niekedy ale zabolí, keď si človek uvedomí, že je to naozaj. Ľudia sú natoľko otvorení a sami sebou, až sú z nich uzavretí pokrytci.

    Přečíst více
  • Hana Beráková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Vtipná kniha, nešetří se v ní sarkasmem,ironií,. Na druhou stranu jsou tam smutné pasáže týkající se Ameriky. Kniha se mi velice líbla, takže za mě ano

    Přečíst více