The Forager's Calendar

Autor Wright John

The Forager's Calendar - Wright John Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

''He writes so engagingly that it''s hard to imagine that actual foraging can be more attractive than reading his accounts of it. ...[This book] is a treasure. It is beautifully produced, designed and illustrated.'' - John Carey, The Sunday TimesWINNER OF THE GUILD OF FOOD WRITERS AWARD FOR FOOD BOOK OF THE YEAR 2020WINNER OF WOODLANDS AWARDS… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Železný plamen Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

''He writes so engagingly that it''s hard to imagine that actual foraging can be more attractive than reading his accounts of it. ...[This book] is a treasure. It is beautifully produced, designed and illustrated.'' - John Carey, The Sunday TimesWINNER OF THE GUILD OF FOOD WRITERS AWARD FOR FOOD BOOK OF THE YEAR 2020WINNER OF WOODLANDS AWARDS BEST WOODLAND BOOK OF THE YEAR 2020Look out of your window, walk down a country path or go to the beach in Great Britain, and you are sure to see many wild species that you can take home and eat. From dandelions in spring to sloe berries in autumn, via wild garlic, samphire, chanterelles and even grasshoppers, our countryside is full of edible delights in any season.John Wright is the country''s foremost expert in foraging and brings decades of experience, including as forager at the River Cottage, to this seasonal guide. Month by month, he shows us what species can be found and where, how to identify them, and how to store, use and cook them. You''ll learn the stories behind the Latin names, the best way to tap a Birch tree, and how to fry an ant, make rosehip syrup and cook a hop omelette.Fully illustrated throughout, with tips on kit, conservation advice and what to avoid, this is an indispensable guide for everyone interested in wild food, whether you want to explore the great outdoors, or are happiest foraging from your armchair.

Sdílet

Nakladatel
Profile Books Ltd
Hmotnost
534 g
isbn
978-1-78125-622-0
Počet stran
400
datum vydání
4.06.2020
ean
9781781256220
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 443 Kč Nápověda