5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 26. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
394 Kč s DPH
Běžně 440 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace… Přejít na celý popis
V království, kde tajemná mlha děsí obyvatele a magická infekce znamená jistou smrt, Elspeth už 11 let skrývá svou nákazu a její následky. V její mysli sídlí Noční běs, který sílí každým dnem... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno
-
Víno v proudu času
-
Víno, dar nebe a země
-
Vše, co jste chtěli vědět o víně, ale báli jste se zeptat - 25 věcí, které vyznavači vína nejvíce touží vědět
-
Historie a současnost vína v Čechách
-
Nová encyklopedie českého a moravského vína 1.díl
-
Bible vína - Mistrovský průvodce vínem
-
Rozpravy o víně
-
Poradce vínomila
-
Degustační deník - notes
-
Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2021 - 2022
-
Labužníkem na plný úvazek
-
Rosé – veselý i vážný vícebarevný svět vína
-
Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality
-
Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2022 - 2023
-
Domácí výroba likérů
-
Divoké kvašené nápoje - Limonády, piva, vína, medoviny
-
Léčivá vína a likéry pro každého
-
Domácí likéry a tinktury
-
Domácí výroba lihovin
-
Průvodce nejlepšími víny České republiky 2014-2015
-
Kniha o pivu
-
Kniha - Jak proměnit vodu ve víno
-
Pivařka 2
Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma.
- Nakladatel
- 2THETA
- Rozměr
- 170 x 242 x 21
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 316
- datum vydání
- 1.02.2016
- isbn
- 978-80-86380-77-3
- Vazba
- pevná vazba
- datum dotisku
- 11.10.2024
- ean
- 9788086380773
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE