4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení Ve čtvrtek 6. 2. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
429 Kč s DPH
Běžně 499 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové, inženýrky v oboru výživy a kvality potravin, navazuje na úspěšný bestseller Jediná kniha o… Přejít na celý popis
Vybrané knihy mistra strhujících příběhů Stephena Kinga a další čtivé pecky od Nakladatelství Beta nyní s až 40% slevou. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Úžasnější za 2 týdny
-
Jíme zdravě za pár korun - Více než 90 zdravých a výživných receptů s tipy, jak při vaření a nákupech ušetřit
-
Geniální potraviny
-
Sám sobě výživovým poradcem
-
Jíme zdravě do 30 minut - Přes 80 skvělých receptů na hlavní jídla, polévky, dezerty, které zvládnete uvařit do 30 minut včetně přípravy
-
Kalorické Tabulky
-
Jíme zdravě každý den - 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu
-
Lehce kdykoliv a kdekoliv
-
Zdravý jídelníček do krabiček - 30 dnů zdravé krabičkové stravy, po které opravdu zhubnete
-
Nenechte se zabít cukrem
-
Mladší za 2 týdny
-
Krabičky do práce
-
Kuchařka pro zdravé střevo
-
Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
-
Čtyřfázový program histaminového restartu
-
Ultrazpracovaní lidé
-
Neber to jídlo tak vážně II
-
Tahle kniha vám možná zachrání život
-
Fit kdykoliv a kdekoliv
-
Mýty na talíři
-
Jídlo, které je skutečným jídlem
-
Probiotická kuchařka
-
BESTSELLER Pravda o cukru
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové, inženýrky v oboru výživy a kvality potravin, navazuje na úspěšný bestseller Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete.
Kniha vás bezpečně provede nekonečnou galaxií surovin a odpoví vám na všechny otázky, které vás ve spojitosti s jídlem kdy napadly. Pomůže vám nahlížet na potraviny z hlediska výživy i kvality a naučí vás to nejdůležitější – správně je skladovat a pracovat s nimi v kuchyni. A aby vás alchymie se šlehacími metlami a vařečkou bavila hned od začátku, najdete v knize 50 jednoduchých a neprůstřelných receptů z autorčiny kuchyně.
- Nakladatel
- Esence
- Rozměr
- 247 x 299 x 32
- datum dotisku
- 8.12.2023
- ean
- 9788024282299
- Počet stran
- 320
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 7.09.2022
- isbn
- 978-80-242-8229-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů
3× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Petra Vyhlídková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Úžasné čtením plné zajímavých informací o běžně používaných surovinách ve stravě, skvělé rady na skladování a zpracování potravin a také mnoho báječných receptů. Vřele doporučuji zakoupit každému, kdo se rád dozví něco nového o životosprávě a potravinách. Také se mi velmi líbilo grafické zpracování a malé ilustrace v celé knize.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 nejčtivějších únorových novinek z Našeho nakladatelství
- Jaký je Quicksilver – knižní hit, který uchvátil svět sociálních sítí? | RECENZE
- Petr Brož: „Na Twitteru mají všichni pocit, že jsou chytrý jako rádio“ | DOBRÝ ROZHOVOR
- Dan Brown se vrací na literární scénu! „Tajemství všech tajemství“ zavede čtenáře do Prahy
- Nejočekávanější knihy jara 2025? Mrkněte do katalogu Našeho nakladatelství!
- Dnes si připomínáme oběti holokaustu. Proč je důležité nezapomenout?
- Hospůdka v Praze – splnila dlouho očekávaná knížka Julie Caplinové očekávání českých čtenářů? | RECENZE
- Pavel Hénik: „Nemám tendence predikovat budoucnost, popustil jsem uzdu své fantazii" | DOBRÝ ROZHOVOR
- Ministerstvo času – Neotřelý příběh o lásce napříč prostorem i časem | RECENZE
- 10 nejprodávanějších knih za rok 2024: Naučná literatura
- Marta děti nechce - Nová kniha Petry Soukupové jde emocionálně až na dřeň | RECENZE
- Předobjednejte si Alchemised, román od autorky nejvirálnější fanfikce na Harryho Pottera