Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

  • Anna K. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Myslela jsem si, že u Bianci Iosivoni mě už nemůže nic překvapit. Ale spletla jsem se :) Pokračování přiběhu Roxy a Shawa mě doslova vtáhlo a ani jsem si nevšimla, jak rychle to utíká. Roxy se Shawem jsou neskutečně sympatické postavy a již od prvního dílu mě neskutečně baví jejich pomalu se vyvíjející příběh, který vás pohladí po duši, ale hned vzápětí vás autorka srazí na kolena. Budete si několikrát myslet, že přesně víte, co máte čekat na další stránce, ale Bianca Iosivoni umí vážně skvěle psát a ani na chvilinku vás nenechá v klidu. Temným amuletem mi autorka v hlavě opět vyvolala několik otazníků. Několik střípků, které v prvním díle nebylo možné rozluštit, začínají najednou dávat smysl a postupně skládají puzzle, jehož konečný výsledek je ale stále nejasný. Pokračování příběhu Roxy a Shawa mě opravdu nadchlo a s úsměvem na rtech, nebo se slzami v očích budete hltat každou další stránku.

    Přečíst více
  • Adriana Valenčíková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Strašně napínavá kniha furt mám z toho husí kůži Holky to prostě umí psát btw konec fakt překvapí

    Přečíst více
  • Tessa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha se četla sama a já se už nemohu dočkat druhého dílu.

    Přečíst více
  • Eva Boušková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jednička , dvojka mě překvapila zvratem, ale trojka ! Tak ta mě dostala. Už mám rozectenou Řeku času, a musím uznat, zle všechny knihy mě opravdu hodně moc baví, prolínání postav, paráda. Hezky napsané. Evropská hlavní města, i to naše .

    Přečíst více
  • Eva Boušková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Bomba, ač jsem si nemyslela , že mě zaujme toto téma, tak opak byl pravdou. Moc hezké čtení, překvapující děj…

    Přečíst více
  • proste_knihy_ Uživatel aplikace KDčko 3 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Prvních 100 stran jsem se do knihy nedokázala vůbec ponořit, potom už se příběh docela rozjel a konec byl docela napínavý. Některé části knihy mi přišli celkem nudné. První díl mě asi nezaujal natolik, abych si přečetla i další díly. Nemůžu říct, že by šlo o vyloženě špatnou knihu, určitě si najde svoje fanoušky, ale mě bohužel nezaujala.

    Přečíst více
  • Lithulien Uživatel aplikace KDčko 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Kniha za mne asi nejoblíbenější z téhle Série, od začátku jsem měla ráda Wardena ale možná bych tak přidala trošku víc romantiky, ale to bude asi jen mnou :)

    Přečíst více
  • Zuzana Zusková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Je super, že se v dalším díle opět setkáváme s Roxy a Shawem. Tentokrát se s nimi vydáváme na základnu do Prahy. Musím uznat, že tenhle díl mě vtáhl jako blázen, bavilo mě číst o tom kde v Praze lovili duchy. Bylo jednoduché se do to vžít když v Praze žijete. Všechny postavy z Pražské základny byly super a jedineční. Líbilo se mi jak jsou vynalézavý, protože to k nám podle mě sedí. S Ellou jsem opravdu soucítila a moc se mi líbí její přístup k duchům. Rusalka byla skvěle popsaná a měla jsem z ní husí kůži a to je to jen kniha. Příběh je plný lásky, přátelství a také velkých zvratů. Dozvíme se co je Shaw zač a kde se tady vzal. Tyhle dva jsem si moc oblíbila a těším se na jejich pokračování, které bude určitě ještě více napínavé. Na konci knihy jsem byla v takovým šoku i slza tam byla. Opravdu jsem zvědavá jak to celé dopadne.

    Přečíst více
  • Sandra Valenčíková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Já tuhle sérii úplně zbožňuju. Holky to prostě umí. Kniha byla napínavá od začátku až do konce a když už si myslíte, že víte jak to bude dál, tak takhle knížka vždy udělá pravý opak. Sérii doporučuji všemi deseti.

    Přečíst více
  • Adriana Valenčíková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha byla napínavá. Laura kneidl mě znova překvapila

    Přečíst více
  • Kristýna Juřenová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nebudu tady psát nějakou slohovku co vše se v této knížce stalo, ale to co tady chci napsat je jak skvělá ta kniha je! Absolutně úžasná série a už se nemůžu dočkat na vydání 4. dílu ! Rozhodně doporučuju pro milovníky romantiky a fantasy zároveň

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Na zředí díl jsem se strašně těšila,a musím říct že mě překvapil víc než jsem čekala,od knihy jsem se nemohla odtrhnout, doporučuji přečíst,fantasy s úžasným příběhem

    Přečíst více
  • Martina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Po tomto žánru jsem sáhla ač není úplně mým oblíbeným. A druhý díl jsem prostě musela objednat. Napínavé a velmi čtivé.

    Přečíst více
  • Knihomolka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Půlnoční kroniky mě zaujali už na pohled a kniha nezklamala ani dějem, za což sem velmi ráda. Od těchhle autorek jsem nečetla žádnou jejich knihu, takže nevím jak píšou ale tahle knížka je super a líbí se mi jak pojali "vztah" mezi Roxy a Shawem. Těším se na další díl

    Přečíst více
  • Jana Škutková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Líbila se mi moc, četla se pěkně. Zajímavý námět. Akorát mě trochu odrazuje, že je to první díl. Mám radši knihy se začátkem a koncem. Ale doporučuji.

    Přečíst více
  • Eva Boušková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jako u prvního dílu, možná ještě více jsem byla překvapena ze zvratů, které se v knize udály. Paráda!

    Přečíst více
  • Alena Svačinová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Další díl a další skvělé pocteni plné napětí a akce, konec mě poněkud překvapil takže už se vrham do pokračování dalšího dílu

    Přečíst více
  • M_o_n Uživatel aplikace KDčko 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Miluji to napětí! Potřebuji pokračování Roxy a Shawa✨

    Přečíst více
  • Zuzana Zusková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tohle je moje srdcovka, zamilovala jsem se po prvních pár větách a věděla jsem, že tohle je přesně to co potřebuji číst. Neskutečně propracovaný fantasy Svět, jako bych všude byla s nimi, úplně mě to vtáhlo a už nepustilo. Lovce jsem si okamžitě zamilovala, byly tak neskutečně detailně popsaní jako bych je znala roky. V této knize je jako hlavní postava Roxy holka která to vůbec nemá lehké a snaží se napravit to co pokazila. Nemá bohužel moc času aby vše napravila a do toho jí zkříží cestu Shaw, kterého dostane na starost. Jejich přitažlivost je neskutečná. Shrnu to tak, že tohle se stalo mojí novou závislostí. Budu potřebovat každý díl do sbírky a tu nedám nikdy z ruky.

    Přečíst více
  • Zuzana Zusková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Druhý díl mě překvapil tím, že jsou zde nový hlavní hrdinové ale překvapil mě příjemně. Vydáváme se do nového města kde poznáváme novou základnu lovců. Setkáváme se zde s Cain, která je blood huntress, a svojí práci bere opravdu vážně. Dále tu máme Wardena, který je opak Cain a děla si vše po svém. Mají společnou minulost a teď se znovu setkají. Dále se zde potkáváme i s postavami z prvního dílu, takže se nám parta rozrůstá. Kniha se četla sama, je tam ještě trochu více akce než v prvním díle což chválím. A jdeme na další díl, uvidíme čím nás překvapí.

    Přečíst více