Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

  • Archers registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Rozjíždím kampaň: Profackujte Rose. Ale vážně, občas byla v knize na zabití, ale to snad polovina postav. Zaujal mě Adrian, to ano, ale jinak moc nikdo. Možná leda Mason, ale pak ten konec... dobře, ten to trochu napravil, ale pořád slabší jako první díl. Děj je ale napínavý a knihu už jsem četla dvakrát.

    Přečíst více
  • wnikisek registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Krásný upírský příběh o lásce. Doporučuji.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Druhá kniha se už rozjela. Spoustu nových postav. Bavil mě hlavně Mason. Kniha je hodně čtivá, až mě mrzelo, že tak rychle čtu

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá kniha. Přečteno během dne. Všem doporučuji!

    Přečíst více
  • Stubarus registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Po Vampýrské akademii jsem sáhla, kvůli její nové dokonolé obálce. Trochu jsem se obávala, že to bude podobně špatné jako Twilight sága, protože knížky s upírskou tématikou jsou často klišé. Neříkám, že to byla pecka, ale dějová linka je opravdu dobrá a hlavní postavy jsou vcelku sympatické, ikdyž vedlejší už tolik ne. Není to nadupaný příběh, ale k uspokojení stačí.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tuhle sérii miluju. První díl mi sem tam lezl na nervy, ale druhý už mě opravdu zasáhl. Líbí se mi to malé tajemno, které se pomalu odhaluje a mám ráda samotnou postavu Rose, která je podle mě napsaná skvěle. Také se mi líbí vztah mezi ní a Dimitrijem. Vždy mě takový věkový rozdíl odpuzoval, ale tenhle "pár" zkrátka miluju.

    Přečíst více
  • Jana Kovačová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tato kniha se svým dějem je pro mne slabší, ale dokonale navazuje na první díl. Nechybí zde akce ani úžasné postavy.

    Přečíst více
  • Lithulien registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Rozhodně doporučuji, zhltla jsem ji hned, romantický příběh úžasný, vhodné pro fanoušky romantasy, forbidden love, a ruského přízvuku:)

    Přečíst více
  • Tereza Brendlová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvělá kniha, krásně vše autorka popisuje. Tuto sérii miluji❤️❤️

    Přečíst více
  • Eliška Nováková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Vlastně je to dobrá knížka, ale díky dvěma předchozím dílům, které mě přinutily hned jít číst další, mě tahle opravdu zklamala. Děj byl zdlouhavý, autorka věci protahovala a vlastně všechno, co tahle knížka měla obsahovat, bylo na posledních 100 stránkách. Předchozí knihy měly 300 stran a všechny byly naplněny nějakou akcí, romantikou a příběhem, to se tady ale říct nedá. Knížka má o sto stran více než ty předchozí, ale 300 z nich je totálně zbytečných. Děj byl tak předvídatelný, že to, co jsem se dozvěděla na 300 stránkách, jsem věděla už na prvních 50. Tři hvězdičky dávám asi jen kvůli tomu, že posledních sto stran stálo fakt za to. Doufám, že další díl takový nebude.

    Přečíst více
  • Štěpánka Jirušová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka se mi četla velmi dobře, ostatně jako všechny předešlé díly. Byla skvělá a nemohu se dočkat až začnu číst další díl z této série.

    Přečíst více