Recenze na produkt
Ponořte se do světa fantazie

Zobrazit produkt

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

  • Radka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Vtipný, svižný román o drakovi, který kašle na svět. Pije jak duha a chce mít hlavně klid. Samozřejmě se dozvíme jeho minulost, a proč došel tam, kde je teď. Moc se mi líbilo, jak to netradičně zpracované, velmi čtivé a neotřelé.

    Přečíst více
  • Michal Petružela registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Kniha se dobře četla. Napřed člověk neví co má čekat a poté je zvědavý, jak to vše dopadne.

    Přečíst více
  • Kristýna registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Od knížky jsem vlastně žádné velké očekávání neměla, takže o to větším překvapením pro mě bylo, že je knížka čtivá a příběh neotřelý a napínavý od začátku do konce.

    Přečíst více
  • piskotjanicka registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Na začátku této knihy jsem byla trošku jak Alenka v říši divů. Příběh je smíchání reality a fikce, místy tedy trochu šílené. Použity jsou i Vulgarismy což já v knihách úplně nevyhledávám, ale k příběhu se to celkem hodilo. I když je to hodně zvláštní přesto je kniha čtivá a byla jsem napnutá jak vše dopadne. Rozuzlení není úplně předvídatelné…je to můj subjektivní názor.

    Přečíst více
  • MT registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Výborná kniha. Povaha Arcižára je k sežrání. Jsem ráda že jsem tuto knihu koupila, dlouho jsem ji měla odloženou, že zas nebude co číst. Nakonec tuto knihu nechám ve své knihovně

    Přečíst více
  • Sylva Mertová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Ano v teto knize je slovo horor v trochu jinem postaveno, nez vetsina ceka, ale me tato kniha naplnila a nechala ve me stopu a urcite zamysleni se. Trochu tam na me kricely Barvy z kosmu od Lovecrafta, ale nevadilo mi to, naopak. Kdo ma rad (a umi cist) Lovecrafta, tak dle me tuto knihu neodsoudi. Rada se k ni vratim.

    Přečíst více
  • Anna Hýsková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Bravurně přeložená, vtipná knížka s nádechem kameňáku. Nečekala jsem, že mi postavy přirostou k srdci, ale fandila jsem jim do poslední stránky. Bezvadné čtení!

    Přečíst více
  • Alena Ledvinová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Vtipné prima čtení

    Přečíst více
  • Tereza registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se mě líbila, byla zvláštní, složitější.. není to klasická duchařinka :)

    Přečíst více
  • Peter registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Ocekaval jsem od knizky vic. Chybela mi hlubsi charakteristika postav, vetsi duraz na apokalypticke prostredi a napeti. Sledovana linie byla zajimava ale zaver me nepresvedcil. Jinak prijemne cteni.

    Přečíst více
  • Michaela Roušalová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha, o které budu ještě dlouho přemýšlet.

    Přečíst více
  • Judita Peschlova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Trochu překvapivý drak, a vlastně i celá kniha. Skvěle jsem se bavila, a to ani nejsem cílový čtenář. Velice dobře napsané, děj odsýpá, jak má, postavy jsou originálně vymyšlené a vykreslené. Milovníky klasických draků a klasické fantasy možná nezaujme, ale já jsem za každou "špatnost" a vše, co se čemukoli "klasickému" vymyká :-D Dávám tedy 5 *

    Přečíst více
  • Eliška Kopecká registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu bych hádala jako vhodnou více pro mužské čtenáře, nicméně i mne velmi bavila. Je to vlastně vtipně podaná mužská ješitnost a potřeba dobrodružství v jednom. Čtení jsem si náramně užila - kniha byla přeložená zajímavou češtinou, svižně a s humorem.

    Přečíst více
  • Jiří Zaťovič registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    opravdu dobrá zábava. a autor, který dovede čtenáře vtáhnout do děje a navíc podává spoustu zajímavých detailů ze života draků, ale také mogwaiů a nakonec i lidí. aby člověku na konci možná i ukápla slzička, že přece i drak je nakonec jenom člověk:)

    Přečíst více
  • Peter registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knihu jsem nedokázal dočíst. Dej mi přišel velmi zdlouhavý, pomalý vývoj, místy to bylo velmi nudné. Když jsem se "přichytil", že se nutim do čtení, tak jsem knížku odložil a už ji nedocetl.

    Přečíst více
  • Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Kniha mi bohužel příliš nesedla. Už od samého začátku jsem měla problém se začíst, kvůli celkové formě a jazyku vyprávění. Příběh má velmi zajímavá námět, který autor zpracovává ve 2 dějových linkách, nicméně na mě ani jedna linka neudělala dojem hororu. Našla jsem 2-3 mrazivé scény, ale těch pár řádků z knihy horor rozhodně neudělalo. Naopak jsem v knize pociťovala hodně velkou fantazii autora, především pokud jde o historku z minulosti. Ta na mě dělala dojem spíše fantasy, než hororu. Byla velmi propracovaná, místy natolik že jsem se v tom až ztrácela. Autorovi se párkrát podařilo vyzradit děj (jestli to bylo úmyslně - netuším), a příběhu to dost ubralo na napětí. Když vám autor sám řekne, kdo tu bitvu přežije, tak už si to tolik neužijete a dané postavy jsou pro vás náhle prakticky nesmrtelné. Proto mě u čtení drželi jen poznámky holek přede mnou, i když se v názoru na knihu rozcházíme. Možná proto mě to bavilo – vidět knihu v ten samý moment, ale jinýma očima. Co knize rozhodně nemohu upřít je propracované prostředí Dutchman’s Creek. Autor opravdu krásně popisuje cesty kolem a také ono osudné místo má své kouzlo. Pokud bych na knize měla něco ocenit, je to právě prostředí a velká fantazie autora v historce z minulosti. Hodnotím 2,5/5. Tato kniha mi nesedla a nebýt štafety, tak jí po 20 stranách odložím.

    Přečíst více
  • Vlastimil M registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha mne vtáhla do děje a hltal jsem každou větu. Poutavý, místy až napjatý příběh, plný hororu,mystiky a taky špetky historie. Mohu doporučit

    Přečíst více
  • Altaica registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Kniha má určitě své poselství, ale já jsem se ze začátku vůbec nemohla začíst. Ke konci už jsem ji dočetla na jeden zátah, ale určitě to není román, ke kterému bych se jednou chtěla vrátit.

    Přečíst více
  • Josef Sulek registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tohle mi sedlo :)

    Přečíst více
  • Tutina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Pecka! Moc jsem se bavila.

    Přečíst více