Kroky vraha Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Byla to náhoda, nebo měl vrah spadeno na někoho jiného? Sympatický inspektor Josef Bergman rozkrývá složitý hlavolam a odhaluje tajemství zahalující minulost. Michaela… Přejít na celý popis

Pro naše nejmenší | Leporela a knížky pro prťata 1+2 ZDARMA Máte doma drobečka, který na svět kouká teprve pár měsíců, přesto s ním chcete sdílet svou čtenářskou vášeň a rozvíjet ho? Pak vás potěší, že leporela a knížky pro prťata máme teď v akci 1+2 ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Byla to náhoda, nebo měl vrah spadeno na někoho jiného? Sympatický inspektor Josef Bergman rozkrývá složitý hlavolam a odhaluje tajemství zahalující minulost. Michaela Klevisová (* 1976 Praha) je česká spisovatelka a novinářka. Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu roku. Kritici její dílo řadí k detektivkám anglického stylu, ve kterých je narušen řád do té doby fungující komunity a je třeba jej obnovit. Případ vyšetřuje policie, je zasazen do věrohodného a dobře popsaného současného českého prostředí a velký důraz se v něm klade na psychologické vykreslení postav a společenské pozadí příběhu. Klevisová je obdivovatelkou P. D. Jamesové. Kristýna Kociánová (*1985) Herečka vystudovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. Po dvouletém působení v Divadle Petra Bezruče v Ostravě nastoupila roku 2005 do angažmá do Klicperova divadla v Hradci Králové. V současné době působí v Praze na volné noze. Z obrazovek je známá hlavně díky roli uštěpačné Mirky v seriálu Ordinace v růžové zahradě (TV Nova), ale také rolí Arnoštky v seriálu Ententýky (ČT) nebo rolí Lenčiny kamarádky Milady v seriálu Helena (TV Nova). Kromě divadelní a televizní tvorby se věnuje také moderování (Snidaně s Novou, 2009), dabingu, hlasovým reklamám a rozhlasu.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
datum vydání
1.02.2017
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
13:00:32

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 32 hodnocení čtenářů

17× 5 hvězdiček 14× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Petra registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Výborná a napínavá detektivka! Kniha se mi velmi líbila, děj měl spád, celý tým vyšetřovatelů mi byl sympatický. Doporučuji. :-)

    Přečíst více
  • Jana Hellerová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Sympatický děj i postavy.Detektivka ,která neomrzí.

    Přečíst více
  • Zuzka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Jedná se o výbornou detektivku z českého prostředí. Příběh má svěží tempo, dobře se čte a je zde výborně vymyšlená zápletka. Vážně moc pěkné. Knihy této autorky mám moc ráda.

    Přečíst více
  • Renata registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Super knížka, bavilo mě, že je to situované na předměstí Prahy, zase trochu jiná detektivka, než se teď vydávají.

    Přečíst více
  • Veronika Nogová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Zatím nejlepší česká detektivka, kterou jsem doposud přečetla... a klidně bych jí přečetla zase na jeden zátah znova.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora