Bella a Sebastián Audiokniha (CD)

Audiokniha

Na prodejně

273 Kč s DPH
Běžně 305 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Na samotě vysoko v Pyrenejích vyrůstá chlapec Sebastián. Jeho matka po porodu zemřela a sirotka se ujal starý César, který ho vychovává společně s vnuky Jeanem a Angelinou. Starý muž se snaží naučit Sebastiána o životě v horách co nejvíc. Chodí spolu na lov a Sebastián stále čeká na své velké dobrodružství. Jednoho dne narazí na zatoulaného… Přejít na celý popis

Říjen je měsícem komiksu! Sleva až 33 % Připravte se na měsíc plný dobrodružství, napětí a skvělých příběhů! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na samotě vysoko v Pyrenejích vyrůstá chlapec Sebastián. Jeho matka po porodu zemřela a sirotka se ujal starý César, který ho vychovává společně s vnuky Jeanem a Angelinou. Starý muž se snaží naučit Sebastiána o životě v horách co nejvíc. Chodí spolu na lov a Sebastián stále čeká na své velké dobrodružství. Jednoho dne narazí na zatoulaného velkého ovčáckého psa, pronásledovaného lidmi. Ví, že oba k sobě patří, Sebastián si získá důvěru psa, a stanou se nerozlučnými přáteli. Vesničané se však vypraví do hor, aby zvíře chytili a odvezli zpět do psince. Chlapec se rozhodne Bellu, jak psa pojmenoval, zachránit a odvádí ji do vzdálené Velké soutěsky. Jeho plány překazí lavina. Bella, která svým tělem chlapce zahřívá, ho zachrání. Dojemný a krásný příběh je znám i z francouzského televizního zpracování z roku 1965. Dětská kniha o přátelství osiřelého chlapce a pronásledovaného psa oslovuje už několik generací čtenářů.

Sdílet

Nakladatel
Tympanum
Délka
00:00:00
ean
8595693408353
Vazba
CD
datum vydání
3.05.2023
Rozměr
127 x 141 x 6
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tuhle knížku miluju.

    Přečíst více
  • Štěpánka Navrátilová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tato kniha je jedním slovem prostě SRDCOVKA. Nechybí v ní dobrodružství ani napětí. Tato dojímavá kniha o přátelství hocha a psa v neklidné a nebezpečné válečné době stojí za přečtení v každém věku.

    Přečíst více
  • Verča registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tuhle knížku jsem si v páté třídě chtěla koupit-neudělala jsem to, proto jsem si ji teď půjčila od mé kamarádky, a jsem ráda, že jsem si knihu: BELLA A SEBASTIÁN mohla přečíst. Bylo tam asi tak 100 stránek, kde jsem byla fakt napjatá a přečetla to "jedním dechem". Moc se mi to líbilo.

    Přečíst více
  • Karolína Medková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Stejně jako film úžasná kniha.

    Přečíst více
  • Eva registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížku jsem koupila pro dcerku, poté co viděla film a moc se jí líbil. Byla stejně tak nadšená z knihy.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 273 Kč Nápověda