Oslavujeme hrdiny a talenty: Pokračuje naše partnerství s Andělem mezi zdravotníky a Mužem roku

Oslavujeme hrdiny a talenty: Pokračuje naše partnerství s Andělem mezi zdravotníky a Mužem roku - titulní obrázek

Příběhy jsou tím, co nás inspiruje a dává našim životům hlubší smysl. Ty skutečné příběhy, které přinášejí pomoc, naději a sílu, jsou pro nás neocenitelné. Proto jsme s hrdostí opět partnery dvou výjimečných projektů, které podporují talentované a jedinečné osobnosti – Anděl mezi zdravotníky a Muž roku.

Projekt Anděl mezi zdravotníky je určený pro lékaře, zdravotní sestry, pečovatele, lékárníky, záchranáře a další zdravotníky, kteří si zaslouží veřejné poděkování za svou práci. Tento projekt vznikl jako poděkování všem hrdinům, kteří zachraňují životy a poskytují péči. 

Vítězové a finalisté si neodnesli nejen krásné věcné dary, ale také zážitek na celý život. Veřejné uznání, které získali, jim může sloužit jako další motivace při jejich záslužných činnostech a aktivitách. Tento okamžik ocenění je pro ně nejen odměnou, ale i inspirací pokračovat v jejich důležité práci.

Letos se slavnostní galavečer uskutečnil 24. srpna 2024 v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě.

KNIHY DOBROVSKÝ jsou již několik let hrdým partnerem akce Anděl mezi zdravotníky a i já osobně se vždy nesmírně těším na tento nádherný večer. Atmosféra byla opravdu úžasná. Plná vděčnosti a uznání za práci našich zdravotníků.

Takto se o ročníku 2024 vyjádřila Petra Dobrovská, majitelka naší společnosti.

Výtěžek této krásné akce je věnován Nadačnímu fondu Šťastná hvězda, Stacionáři Nona v Novém Městě nad Metují a Stacionáři Cesta v Náchodě.

V srpnu proběhl Muž roku 2024

Další krásnou akcí s charitativním přesahem, v níž jsou KNIHY DOBROVSKÝ generálním partnerem, je Muž roku. Tato soutěž, která se tradičně koná v srpnu, je skvělou příležitostí pro talentované muže z celé republiky předvést svůj šarm, intelekt a osobnost.

Soutěž Muž roku, kterou založil a stále vede David Novotný, se od svého vzniku v roce 2000 stala významnou událostí nejen v Náchodě, ale celé České republice. Finalisté soutěží ve čtyřech disciplínách a mají možnost otevřít si dveře do světa modelingu a showbusinessu.

Muž roku je ale také součástí charitativní akce Den dobrých skutků, kde se celkový výtěžek z každého ročníku rozděluje na podporu vybraných organizací či spolků.

Letošním vítězem a držitelem Muž roku 2024 stal Jakub Mádl, asistent kameramana z Nového Bydžova, který získal nejen titul, ale i mnoho hodnotných cen. My můžeme nyní jen doufat, že se třeba v budoucnu objeví na obálce některých našich skvělých a nesmírně populárních romantických knížek, často s velmi peprnou zápletkou.

Mohlo by vás zajímat

Čarodějky - Karin Krajčo Babinská BESTSELLER PŘIPRAVUJEME

0.0 z 5 hvězdiček

pevná vazba

Tak jako existuje den, existuje i noc. Jako existuje světlo, existuje i tma. Debora a Táňa jsou dvojčata, přesto jsou každá úplně jiná....

375 Kč

Běžně 469 Kč

Předobjednat

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet Sdílet

Podcasty