Konečně jsme se dočkali! Třeštíková i Hartl napsali novou knihu

Konečně jsme se dočkali! Třeštíková i Hartl napsali novou knihu - titulní obrázek

Podzim je skutečně plodný! Na tuto zprávu jsme dlouho čekali a najednou je tu! Jedni z nejčtenějších českých autorů vydají další knihu! Radce Třeštíkové vyjde v listopadu Tajemství, Patrik Hartl odhalí svých 15 roků lásky už koncem října.

Radka Třeštíková - Tajemství

Foukneš do pěny je poslední vydaná kniha Radky Třeštíkové. Vyšla loni v květnu a od té doby napříč sociálními sítěmi proběhlo několik informací o chystané knize, která měla údajně spatřit světlo světa už letos v dubnu, ale nakonec se tak nestalo a nikdo netušil, kdy její další dílo vyjde nebo jak se bude jmenovat. Název Tajemství je tedy více než trefný. 

 

 

Anotace slibuje napínavé vyprávění o lidech v horách a horách mezi nimi. Čekejme tedy životní příběhy prodchnuté tajemstvími, která si střeží každý z nás, dokonce i děti. Všichni občas potřebujeme někoho, kdo nás zachrání. Ale musíme si umět říct o pomoc... 

Obálka této novinky, za kterou už Radka stihla na sociálních sítích sklidit kritiku, vyžaduje čtenářovu bedlivou pozornost, a to nejen kvůli výrazné barvě. Zkuste z písmenek poskládat jméno autorky a název knihy. Uvidíte, že tak snadno vám to nepůjde. My ale dáváme palec nahoru za originialitu. Tenhle titul v knihkupectvích jen tak nepřehlédnete!


» PŘEDOBJEDNAT «

Patrik Hartl - 15 roků lásky

Sotva se v kinech usadila filmová adaptace knihy Prvok, Šampón, Tečka a Karel, zveřejnil Patrik Hartl na svém instagramu informaci o své nové knize,15 roků lásky, jež vyjde koncem října. Patrik tvrdí, že je to snad nejkrásnější příběh, který kdy napsal.  

 

 

Román vypráví o Alešovi a jeho lásce k ženě, která na něj naložila takovou porci lásky, že by to prý porazilo i vola. Jak se s tím dokázal vypořádat? 

Pokud se podíváte na obálku Tajemství a 15 roků lásky, možná vás napadne, jestli je oranžová nová černá nebo zda se nakladatelství nedomluvila na příznačných podzimních tónech. Za nás je i tato obálka velmi povedená a těšíme se, až se nám dostane do ruky.


» PŘEDOBJEDNAT «

Mohlo by vás zajímat

Čarodějky - Karin Krajčo Babinská BESTSELLER PŘIPRAVUJEME

0.0 z 5 hvězdiček

pevná vazba

Tak jako existuje den, existuje i noc. Jako existuje světlo, existuje i tma. Debora a Táňa jsou dvojčata, přesto jsou každá úplně jiná....

375 Kč

Běžně 469 Kč

Předobjednat

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet Sdílet

Podcasty