0.0 z 5 hvězdiček
E-knihaE-kniha
- Ihned ke stažení
-
Kniha je ve formátech mobi PDF ePUB
349 Kč s DPH
Jsme transparentní
Kuchařská škola M. B. Svobodové se vymyká obvyklé produkci kuchařek, není pouhým souborem receptů. Nejednoho z našich současníků oslovuje, dodnes se k ní hlásí např. Oldřich Sahajdák, kuchař opakovaně oceňovaný michelinskou hvězdou. Jedná se o zkušeností a tradicí prověřený fond pokrmů. Ty jsou neodmyslitelně spojeny s našimi předky, kteří… Přejít na celý popis
-
499 Kč s DPH Skladem
Nová série Jennifer L. Armentrout je tady! Osmnáctiletá Trinity vidí duchy a zjevení, což ji nutí skrývat. Kdyby totiž padla do spárů démonů, nikdo je už nezastaví... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Česká kuchařka a velký kuchařský slovník
-
Staročeské umění kuchařské
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Božská kuchařka
-
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
-
Moje studentská kuchařka
-
Moje první opravdová kuchařka
-
Šumavská kuchařka
-
Nejlepší rodinné recepty
-
Božská kuchařka 2
-
Rodinná kuchařka
-
Těstoviny - kuchařka
-
Zdravé svačiny do školy i do práce
-
Vintage kitchen
-
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž
-
Vše sváteční
-
Polévky ze Svatojánu
-
Kuchyně pozdního středověku
-
Tak trochu jiná kuchařka
-
Moderní česká cukrařina
-
30 minut v kuchyni
-
Ohňová kuchařka
-
Jíme zdravě do 30 minut
-
Fotokuchařka Josefa Drábka
Kuchařská škola M. B. Svobodové se vymyká obvyklé produkci kuchařek, není pouhým souborem receptů. Nejednoho z našich současníků oslovuje, dodnes se k ní hlásí např. Oldřich Sahajdák, kuchař opakovaně oceňovaný michelinskou hvězdou. Jedná se o zkušeností a tradicí prověřený fond pokrmů. Ty jsou neodmyslitelně spojeny s našimi předky, kteří věděli, jak připravit dobré jídlo bez množství pracovních nástrojů a pomůcek, které dnes vnímáme jako samozřejmost. Kniha vznikla z tematických souborů, postupně uveřejňovaných v novinách v poslední čtvrtině 19. století. Byl to návod pro dívky, jak vést domácnost. Pro novodobé vydání byly vybrány ty nejzajímavější pasáže, které jsme doplnili aktuálními poznámkami. Na přípravě textu se podílela také paní Nina Provaan Smetanová, zakladatelka Muzea gastronomie.
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 1× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení produktu
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
petr registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček
Proti jinému vydání není kompletní, jak lze poznat, že právě chybějící pasáže nejsou tou podstatnou částí.
Přečíst více -
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
I přes neúplné vydání, je to skvělá kuchařka
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola