Moderní česká cukrařina E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Neptejte se a raději pečte a ochutnávejte! Recepty prestižními cenami ověnčeného… Přejít na celý popis

Dárek na poslední chvíli? Poukázky do knihkupectví Nekupujte dárky na pumpě! Elektronické dárkové poukázky vás zachrání i 24. prosince ve čtyři odpoledne! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Neptejte se a raději pečte a ochutnávejte! Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu, mají pouze jednu nevýhodu: nikdy nebudete mít dost… Bon appétit!

Sdílet

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Adam registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Bylo by hezké říct NORMÁLNÍ dobrá moderní kuchařka, leč v českém gastrosvětě spíš naprosté pozitivní zjevení: skvěle nakombinované, svěží, lákavé recepty s nějakou invencí a vlastním vkladem, zajímavými kombinacemi a nápadem, nikoliv pouze pořád dokola "klasiky" v základním provedení jako madlenky a cheesecake či "manuál" na padesát normalizačních českých buchet z pěti základních ingrediencí, kde se akorát točí kakao nebo skořicový cukr. Žádné rozvláčné výlevy o sobě a směšně nakašírované lifestyle fotoseriály, které vás nezajímají, sentimentální pohádky o babičce ani české krajině, ani nepopisné přestylizované fotky dezertů, z nichž nebudete mít vůbec představu, co vlastně děláte, jak je to velké, jak má vypadat průřez a jak na to. Vše je hezky rozfocené, včetně zopakování postupů, obsah, rejstřík, čas, obtížnost... Zkrátka moderní, současná, a velmi poctivě promyšlená a zpracovaná cukrářská kuchařka s akcentem na to, abyste na každý recept měli opravdu chuť, netápali jste, povedl se vám, nadchnul vás a rádi jste se k němu vraceli. Je hrozně znát, že pan Maršálek byl v zahraničí a má nějaký standard a jasnou představu, jak to má vypadat, narozdíl od 90 % českých kolegů typu kuchařek Romana Vaňka, které stále působí a vypadají jako z kraje 90. let. Doporučuji!

    Přečíst více
  • Romana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Krásná

    Přečíst více
  • Nikola Lebová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Vyborné recepty! nejsou to klasické recepty, používáte ne běžně sehnatelné suroviny na vesnici či malém městě , ale internet pomůže. Pro ty co hledají recepty na "rychlou nedělní buchtu" ,tato knížka úplně není. Celkově jsem spokojená

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Moje mamka se nechala zlákat reklamou v časopise a přála si knihy pana Maršálka na Vánoce. Bohužel obě ji velmi zklamaly. Vaření z ingrediencí, kdy ani nevíte, co to je a kde se to dá sehnat. Moje mamka je důchodkyně, s internetem neumí a bydlí na malém městě. Takže pro takovou osobu nevhodné. A bohužel vzhledem k zavřeným obchodům nebylo možné si ji prohlédnout.

    Přečíst více
Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda