Pekelná béčková jízda E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

PEKELNÍ BARONI CHTĚJÍ UTOPIT SVĚT V KRVI. KRVÁCET ALE BUDOU HLAVNĚ ONI… Brian „Bý“ Edger během béčkového masakru zdemoloval podstatnou část Norportu a teď by se nejraději odebral na trvalou dovolenou někam hodně daleko. Jenže to by se musel nejdřív prodrat davy démonických, upířích, vlkodlačích a jiných nelidských utečenců, kteří se snaží v… Přejít na celý popis

Evžen Boček: Aristokratka v Československu Užijte si autorský koncert Evžena Bočka plný zábavy, socialistických kulis a nezapomenutelných postav. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

PEKELNÍ BARONI CHTĚJÍ UTOPIT SVĚT V KRVI. KRVÁCET ALE BUDOU HLAVNĚ ONI…

Brian „Bý“ Edger během béčkového masakru zdemoloval podstatnou část Norportu a teď by se nejraději odebral na trvalou dovolenou někam hodně daleko. Jenže to by se musel nejdřív prodrat davy démonických, upířích, vlkodlačích a jiných nelidských utečenců, kteří se snaží v největším, nejcivilizovanějším, ale také absolutně nejprohnilejším městě najít bezpečí před válkou zachvacující okolní světy.

Navíc se zdá, že se do Norportu záhadně vznikajícími průsaky v realitě snaží proniknout i pekelná šlechta, která byla po stovky let bezpečně uzamčená v troskách svého bývalého sídla. Možná pradávné zrůdy dostaly chuť na trochu moderní kultury... nebo si prostě jenom chtějí konečně vyřídit účty s tím, kdo je tam kdysi zavřel.

„Býmu“ nezbývá než přijmout pozvání k pěkně divokému tanci, při němž hrozí, že se Norport utopí v krvi ještě před příchodem apokalypsy, kterou už předpovídají i ti největší optimisté.

Pesimisté se začínají děsit, že by ji mohli přežít…

Sdílet

kategorie
E-knihy
Nakladatel
Mystery Press
Počet stran
448
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda