Pozlacená E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zlaté podlahy, zlaté zdi, zlatý nábytek, zlaté oblečení. Ve Výšezvonu, hradu v mrazivých horách Šestého království, je ze zlata všechno. I já – Auren. Král Midas mě zachránil a slíbil, že mě bude navěky milovat. Nabídl mi ochranu a já mu za to věnovala své srdce. Drží mě ve zlaté kleci jako svého mazlíčka, aby mě ochránil před monstry a… Přejít na celý popis

Stephanie Garber: Bylo nebylo jedno zlomené srdce Evangelína Ryšavá věří v lásku. Její srdce je ale zlomené, a tak uzavře dohodu se Srdcovým princem, která ji zavede na nebezpečnou cestu plnou magie a intrik. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zlaté podlahy, zlaté zdi, zlatý nábytek, zlaté oblečení. Ve Výšezvonu, hradu v mrazivých horách Šestého království, je ze zlata všechno. I já – Auren. Král Midas mě zachránil a slíbil, že mě bude navěky milovat. Nabídl mi ochranu a já mu za to věnovala své srdce. Drží mě ve zlaté kleci jako svého mazlíčka, aby mě ochránil před monstry a nepřáteli. Jenže vše, čemu jsem o Midasovi a jeho lásce věřila, byla nejspíš lež. Chtěla bych utéct někam pryč… Co když na mě ale ve světě venku čeká něco mnohem horšího?

Sdílet

série
Zlatá klec 1. díl z 6
Další ze série
1. Pozlacená
2. Třpytivá
3. Lesklá
4. Glow
5. Gold
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Témata
tiktok romantasy
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 63 hodnocení čtenářů

23× 5 hvězdiček 24× 4 hvězdičky 12× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • TPWK-writer registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    WAU... Jedním slovem WAU... Tak tohle byla pecka. Knihu jsem přečetla jedni dechem. Příběh mě tak pohltil, že jsem se od něj nemohla odtrhnout a doslova jsem knihu zhltla za jeden den. Teďka musím vydržet než vyjdou další díly.

    Přečíst více
  • S.nosem.v.knize registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Upřímně, z knihy mám trochu rozpačitý pocit. Ale to bude zřejmě tím, že je to první díl série. Příběh není nijak dlouhý, ale akce je tam hodně. Jakoby se autorka snažila rychle dostat tam, kde se to pořádně rozjede. Samozřejmě přesně v tu chvíli kniha končí a já jsem zvědavá na pokračování. Trochu to jistými osobami připomíná Dvory, tipuji, že ani tady nebude vše tím, čím se na první pohled zdá být.

    Přečíst více
  • Majky :) registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Za mě skvělá neobvyklá romantasy kniha. V prvním díle se seznamujeme s hlavní hrdinkou, která nemá příliš moc svobody, jelikož je držena v rukou krále Midase ve zlaté kleci. Auren jako královská klisna musí svému králi dopřát vše oč si řekne ať je to cokoliv. Určitě tu hodně lidí píše, že jim vyrazila dech hned první spicy scéna, což mě taky, ale celkem me překvapilo, že za celou dobu hlavní hrdinka měla jen jednu spicy scénou což jsem jako od baronetky čekala trochu víc a ono nic :D. Stále mě kniha zaujala a tak trochu zaskočila rozhodně, ale budu v tomhle krásném příběhu pokračovat.

    Přečíst více
  • knihomolka_jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Byť mě iritoval výraz klisna, musím dát plný počet bodů. Bylo to čtivé, zajímavé a k tomu se stále něco dělo. Auren mi tak nějak hned přirostla k srdci, takže místy mi jí bylo až líto. A ten konec... Nutně potřebuji druhý díl. A samozřejmě doporučujemi.

    Přečíst více
  • Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha mě zlákala hlavně obálkou. Sice jsem četla spoustu negativních recenzí, neodolala jsem a knihu koupila. Zapadá přesně do mého žánru. I když bych celkově příběh hodnotila zhruba tak někde mezi dobrým a špatným, nenudila jsem se. Auren mi přišla dost zaslepená, co se Midase týče. Nejvíc se mi zamlouvá Rip. Tajemný a mocný velitel armády čtvrtého království. V knize je pár zvratů, některé pasáže mi přišly zbytečně zdlouhavé a jiné zase až moc ochuzené. Celkově ale hodnotím pocit z čtení kladně, i když mou knihovnu zaplňují mnohem lepší knihy, které ve mě vyvolávaly větší bouří emocí. Druhý díl si ovšem nenechám ujít.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda