5.0 z 5 hvězdiček
E-knihaE-kniha
- Ihned ke stažení
-
Kniha je ve formátech ePUB PDF
382 Kč s DPH
Jsme transparentní
Zbylé přílohy, okrájené kousky zeleniny, přezrálé ovoce… Také si s nimi mnohdy nevíte rady, ale vyhodit je nechcete? To je dobře, protože i z těchto surovin můžete připravit spousty skvělých a chutných jídel! Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku. Zkrátka receptů, kde zpracujete… Přejít na celý popis
Milujeme hry, MINDOK a slevy! A proto právě teď koupíte v našich prodejnách i na e-shopu většinu her od MINDOKu o 30 % levněji! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Chilli kuchařka
-
Bezezbytková dieta
-
Les a louka na talíři
-
Jíme zdravě do 30 minut
-
Ze zahrady do kuchyně
-
Domácí špajzka
-
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
-
Domácí levandulová kuchařka
-
BESTSELLER Krabičky do práce
-
Lžička cukru
-
Nakládáme zeleninu
-
Cukrfree
-
Výhonky a mikrozelenina
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Plevel na talíři
-
Jíme zdravě za pár korun
-
S chutí
-
Vaříme s citem, chutí a s bylinkami
-
Jíme zdravě ve městě i na venkově
-
Do ruky
-
Saláty ze Svatojánu
-
Tak trochu jiná kuchařka
-
Bramborová kuchařka
-
Téměř zapomenuté recepty
Zbylé přílohy, okrájené kousky zeleniny, přezrálé ovoce… Také si s nimi mnohdy nevíte rady, ale vyhodit je nechcete? To je dobře, protože i z těchto surovin můžete připravit spousty skvělých a chutných jídel!
Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku. Zkrátka receptů, kde zpracujete kompletně celou surovinu: od kořínku až po květ! Nevyhazujte nať kořenové zeleniny, slupky jablek nebo brambor ani okoralé zbylé knedlíky. Kulinární redaktorka Kateřina Bičíková vás ve své kuchařce Vaříme bez zbytku naučí, jak tyto surovinové outsidery jednoduše a lahodně zpracovat.
Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro fajnovější jazýčky a zapřisáhlé masožrouty, kterým se při pohledu na porosty medvědího česneku či ředkvičkové listy prostě (zatím!) nesbíhají sliny. Vyzkoušeno!
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení produktu
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 nejčtivějších únorových novinek z Našeho nakladatelství
- Jaký je Quicksilver – knižní hit, který uchvátil svět sociálních sítí? | RECENZE
- Petr Brož: „Na Twitteru mají všichni pocit, že jsou chytrý jako rádio“ | DOBRÝ ROZHOVOR
- Dan Brown se vrací na literární scénu! „Tajemství všech tajemství“ zavede čtenáře do Prahy
- Nejočekávanější knihy jara 2025? Mrkněte do katalogu Našeho nakladatelství!
- Dnes si připomínáme oběti holokaustu. Proč je důležité nezapomenout?
- Hospůdka v Praze – splnila dlouho očekávaná knížka Julie Caplinové očekávání českých čtenářů? | RECENZE
- Pavel Hénik: „Nemám tendence predikovat budoucnost, popustil jsem uzdu své fantazii" | DOBRÝ ROZHOVOR
- Ministerstvo času – Neotřelý příběh o lásce napříč prostorem i časem | RECENZE
- 10 nejprodávanějších knih za rok 2024: Naučná literatura
- Marta děti nechce - Nová kniha Petry Soukupové jde emocionálně až na dřeň | RECENZE
- Předobjednejte si Alchemised, román od autorky nejvirálnější fanfikce na Harryho Pottera