Vteřinu poté E-kniha
Vteřinu poté - William R. Forstchen Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Vysloužilý armádní důstojník John Matherson se přestěhoval s rodinou do Black Mountain v Severní Karolíně. Nedávno ovdovělý John a jeho dvě dcery žijí v přívětivé maloměstské rutině. Jednoho dne ji však něco naruší – najednou přestanou fungovat všechny elektrické spotřebiče. Že by rozsáhlý výpadek? Pravda je však krutější, než by se zdálo – za… Přejít na celý popis

Sklizeň přichází! Je tu thrillerobraní se slevami až 50 % Letní plody napětí už dozrály a oblíbené thrillerobraní je opět tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vysloužilý armádní důstojník John Matherson se přestěhoval s rodinou do Black Mountain v Severní Karolíně. Nedávno ovdovělý John a jeho dvě dcery žijí v přívětivé maloměstské rutině. Jednoho dne ji však něco naruší – najednou přestanou fungovat všechny elektrické spotřebiče. Že by rozsáhlý výpadek? Pravda je však krutější, než by se zdálo – za vším je výbuch EMP, elektromagnetické bomby. A výpadek zdaleka nebude jen dočasný… Kdo přežije v zemi, která se z blahobytu rychle propadá do archaické společnosti? Docházejí léčiva, násilní vykradači se začínají organizovat do tlup, objevují se první fámy a domněnky o původcích útoku. Den za dnem ubíhá od propadu do temných časů, až se uzavře rok. Rok Johnova boje o zachování rodiny, života, budoucnosti… Strhující postapokalyptický román překvapí svou uvěřitelností a nepustí čtenáře, dokud se nedobere poslední strany.

Sdílet

Nakladatel
Knižní klub
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 21 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Veronika Vasková registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Bohužel jsem knihu nedokázala dočíst. Za mne v ní bylo moc američnosti a odkazování na Boha. Škoda, nápad zněl velmi slibně.

    Přečíst více
  • Anet registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Díky této knize si alespoň trochu dokážeme představit, jak by to s naším světem vypadalo po útoku EMP. Kniha je napsaná velmi poutavě a autor nás ničeho neušetří. Četla jsem již dvakrát a vím, že jednou budu číst znovu. A zase znovu.

    Přečíst více
  • Oldřiška Schüllerová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Zajímavé téma pro thriller. Blackout je něco, co vzbuzuje respekt už jen proto, že nemusí být způsobená jen teroristickým útokem ale třeba i sluneční erupcí. Co mě nebavilo bylo to, že to bylo psáno ve stylu válečné literatury a skoro každá z postav byla ať už v současnosti nebo v minulosti nějakou složkou v armádě.

    Přečíst více
  • joodax registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Těžká konfrontace, jak by to mohlo být. Je to jedna nit příběhu, jakých by bylo mnoho. Příběh pohltí svou uvěřitelností. Ani si neuvědomujeme, jak dobře se máme. A jak by v takovém světě mohl fungovat jeden každý z nás. Velmi doporučuji.

    Přečíst více
  • Lenka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Také jsem ji nezvladla celou. Jen jsem cca z pulky preskocila na konec. Bylo to pro me hodne depresivni a vlastne jsem ani nemela chut tu beznadej prozivat s nima. Jen jsem pak asi mesic pri vypadcich proudu kontrolovala jestli jezdi auta :-)

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda