LEGO Architecture 21054 Bílý dům

LEGO Architecture 21054 Bílý dům - Nedostupné
Značka
LEGO
Hmotnost
1000 g
Od věku
18 let
Kostky
1483
ean
5702016617368
Kategorie
Hry » Stavebnice LEGO® » LEGO pro náročné
Hry » Stavebnice LEGO® » LEGO podle věku » LEGO Pro dospělé

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Jste zaneprázdnění. Máte pocit, jako byste pořád někam spěchali. A když už máte chvíli volno, rádi byste dobili baterky tím, že se budete soustředit na zábavnou, kreativní výzvu. Přesně tuto možnost vám nabízí model Bílého domu z LEGO® kostek.

Spousta detailů
Tento stavitelský projekt, který zaměstná ruce i mysl, vám umožní postavit si slavnou pamětihodnost se všemi jejími výraznými prvky, včetně neoklasicistních sloupů prezidentského apartmá a sloupořadí spojujících východní a západní křídlo s okolními zahradami a fontánou. Model Bílého domu (21054) od LEGO Architecture lze rozdělit na 3 části, které si tak můžete blíže prohlédnout. Nechybí ani LEGO kostka s nápisem „The White House“, díky níž bude výsledný dojem naprosto dokonalý.

LEGO sady pro váš životní styl
Unikněte z každodenní dřiny a zbavte se stresu při stavění stylového modelu, který se bude vyjímat vystavený doma nebo v kanceláři. Tato sada, která je součástí sbírky LEGO stavebnic pro dospělé se zájmem o umění, design, architekturu a popkulturu, představuje ideální dárek pro vás nebo pro nadšeného kutila ve vašem okolí.

Martin Moravec: Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda