Běžkyně (Defekt)

Autor Peter May

Běžkyně (Defekt) - Peter May Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Zašpiněné a lehce naražené desky, rýhy na ořezech stran.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Podezřelý

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Podezřelý

Vrcholový čínský plavec spáchá v předvečer olympiády sebevraždu - a Čína tak ztrácí naději na vítězství proti Americe. Olympijský vzpěrač si vezme život v náruči své pekingské milenky - a nejvyšší kruhy se pokoušejí tento skandál ututlat. Jenže ze sebevražd se vyklubou vraždy a ukáže se, že jsou spojeny s dalšími "náhodnými úmrtími" nejlepších… Přejít na celý popis

Mats Strandberg: Seminář Nevinný teambuilding se promění v masakr. Zaměstnanci, kteří se nenaučí spolupracovat, jeden po druhém zemřou... Více informací

Popis

Vrcholový čínský plavec spáchá v předvečer olympiády sebevraždu - a Čína tak ztrácí naději na vítězství proti Americe. Olympijský vzpěrač si vezme život v náruči své pekingské milenky - a nejvyšší kruhy se pokoušejí tento skandál ututlat. Jenže ze sebevražd se vyklubou vraždy a ukáže se, že jsou spojeny s dalšími "náhodnými úmrtími" nejlepších čínských atletů. Případu se ujímá čínský detektiv Li Jen a americká soudní lékařka Margaret Campbellová. Jejich jedinou nadějí je olympijská běžkyně. Ta ale záhadně zmizí a Liho kariéra i budoucnost mezinárodní atletiky se ocitají ve vážném ohrožení.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
Rozměr
125 x 193 x 24
jazyk
čeština
Počet stran
384
Vydání
1
isbn
DEF0000069223
Vazba
měkká vazba
datum vydání
18.01.2019
ean
DEF0000069223

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Zuzka-Knižníček registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Již pátý díl čínských thrillerů, který mě opět zavedl za Margaret a Liem. Tentokrát jsem byla opět moc spokojená. Knihu jsem opět četla ušima a kombo Myšička a Plodková mi moc vyhovuje a poslech je radost. V knihách autora se snoubí soukromí život hlavních hrdinů, propracovaná zápletka a vždy je tam určitá část věnována i Číně jako takové. Vyšetřování se může zdá být až zdlouhavé, první polovina knihy se táhle, ale v tomto případě mi to vůbec nevadilo, kniha má svoji dynamiku a její "pomalost" má smysl a k myšlenkám autora prostě sedí. Je to za mě typický Peter May :-) Za mů můžu doporučit k poslechu (přečtení).

    Přečíst více
  • Michaela registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Na tuto knížku (a zbytek série) jsem narazila úplnou náhodou, když jsem bloudila v knihovně a nevěděla, co si půjčit. Běžkyně mě neuvěřitelně vtáhla do děje a po přečtení jsem okamžitě věděla, že tohle je jedna z knih, která si zaslouží mít své místo v mé knihovničce. Za mě jeden z nejlepších dílů celé série. :-)

    Přečíst více
  • Jitka Krabcova registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Peter May a jeho série čínských thrillerů mě prostě baví. Tentokrát jsme opět zpátky v Číně a Li společně s Margaret vyšetřují případ záhadných úmrtí vrcholových sportovců. Četlo se mi opět dobře, detektivní zápletka sice nijak složitá, ale vcelku napínavá stejně tak problematika dopingu.Jsem zvědavá na Pekingského Rozparovače.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora