0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
This is the ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that was dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper.This book offers a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional culinary school Ferrandi Paris. It presents comprehensive techniques… Přejít na celý popis
Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA! A zaplatit v prodejně můžete i celou řadou firemních benefitů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
How to Eat Chocolate
-
Classic French Recipes
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Spill the Beans: Global Coffee Culture and Recipes
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Garden Chef
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Sweet
This is the ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that was dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper.This book offers a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional culinary school Ferrandi Paris. It presents comprehensive techniques for working with chocolate, from tempering and decorative flourishes to recipes such as the Opéra pastry or molten chocolate cake. From rich chocolate ganache to melt-in-your mouth truffles, this book leads aspiring bakers through every step―from basic to special occasion skills. Starting with advice on how to equip your kitchen, to essential techniques, fillings, and decorations, the books covers everything from quick desserts to holiday specialties and from frozen ice creams and sorbets to candies. Ferrandi offers an intensive course in the art of baking with chocolate. Written by the school’s experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated cookbook provides all of the fundamental techniques and recipes that are the building blocks of the illustrious French chocolate tradition, explained step by step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. About the Author The Ferrandi Paris cooking school opened in 1920. Internationally renowned, it offers courses to students of all levels, including master classes with Michelin-starred chefs. Their French Pâtisserie (Flammarion, 2017) is an essential reference for every home cook. Rina Nurra's photographs appeared in French Pâtisserie.
- Nakladatel
- Flammarion
- Rozměr
- 210 x 280 x 30 mm
- isbn
- 978-2-08-020406-6
- Počet stran
- 304
- datum vydání
- 1.01.2018
- ean
- 9782080204066
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE