Destilace. Jak na to? (Defekt)

Autor Aaron Hyde

Destilace. Jak na to? (Defekt) - Aaron Hyde Defektní

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce naražené desky, natržená a pomačkaná fólie, skvrny na ořezech stran.

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

239 Kč s DPH
Běžně 599 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Na Vánoce o den více

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 348 Kč

Na Vánoce o den více

Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat! Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě. Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Teorie lásky Elsie Hannawayová žije dvojí život: teoretická fyzička a falešná přítelkyně. Její pečlivě vybudované světy se však protnou, když zjistí, že Jack Smith, otravně sexy bratr jejího klienta, je ten, kdo rozhoduje o jejím přijetí na MIT! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat! Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě. Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit své řemeslo? Zvolili jste správně. Odborník v oboru Aaron Hyde v této knize vysvětluje, jak a proč probíhají klíčové procesy od rmutováním a kvašení, přes destilaci až po zrání a míchání destilátů. Uvnitř knihy najdete popis destilace nejjednodušším způsobem se zaměřím na její praktické provedení, včetně upozornění na tradované nesmysly, polopravdy, na to, co se povídá, a co je skutečně pravdivé a důležité. Dozvíte se základní informace o procesu destilace, získáte potřebné znalosti nejen o teorii, ale také o konstrukci destilačních přístrojů. Pak už se přesunete k pochopení rmutování, kvašení a destilaci. Na závěr vás čekají recepty na výrobu bourbonu, skotské whisky, ginu, rumu nebo vodky.

Sdílet

Nakladatel
Slovart
Rozměr
19 x 23,5 x m
isbn
DEF0000087594
Počet stran
224
datum vydání
25.09.2023
ean
DEF0000087594
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda