0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Jedna z nejdůležitějších zásad správné výživy vychází ze zkušenosti, že strava musí být nejen výživná a plnohodnotná, ale i pestrá a chutná. Kromě základních složek by měla obsahovat také doplňkové živiny, chuťové a aromatické látky. Ty se do jídel přidávají ve formě koření a jiných pochutin, o nichž pojednává naše publikace. Pochutiny nejsou… Přejít na celý popis
Získejte napínavé fantasy a sci-fi v elektronické podobě s až 50% slevou ve společné akci Našeho Nakladatelství s Palmknihami!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Koření a jeho užití
-
Nakupujte hlavou, vařte srdcem!
-
Koření a jeho léčivé účinky
-
Jak Jíme zdravě v létě: Průvodce zdravým létem se 103 chutnými recepty
-
Herbář ze zahrady přímo na talíř
-
Jíme zdravě - Grilovací speciál
-
Luštěniny + hrášek a fazolky
-
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den
-
Tofu zdravě bez cholesterolu
-
AKCE Jíst a žít - Moderní kuchařka na dalších 100 let
-
Jíme zdravě kolem světa – 90 světových receptů přizpůsobených českým chutím i surovinám
-
Chilli
-
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory
-
Živá strava
-
Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto
-
Tajemství životní energie ve veganské stravě
-
Život s chutí kari – Kari s chutí života
-
Revoluce v opravdovém jídle
-
Pohanka ve mlýně a v kuchyni
-
Najím se a zhubnu! - Recepty pro celou rodinu
-
Kurkumová kuchařka
-
Závislá na čokoládě
-
Moje zero-waste kuchyně
-
Pryč s břišním tukem
Jedna z nejdůležitějších zásad správné výživy vychází ze zkušenosti, že strava musí být nejen výživná a plnohodnotná, ale i pestrá a chutná. Kromě základních složek by měla obsahovat také doplňkové živiny, chuťové a aromatické látky. Ty se do jídel přidávají ve formě koření a jiných pochutin, o nichž pojednává naše publikace. Pochutiny nejsou hlavními pilíři stravování, jako například bílkoviny, tuky nebo sacharidy, přesto naše pokrmy originálně dotvářejí a výrazně zkvalitňují.Kniha Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní podává základní informace o pochutinách, které se u nás používají nejčastěji. Jsou to například koření, houby, ocet, hořčice, sůl, ořechy, mák, med nebo čokoláda.Čtenář se dozví o původu potraviny (pochutiny), jejích zdrojích a případném výskytu, dále co která pochutina obsahuje (chemické složení), o jejím kulinářském využití a možném (většinou blahodárném) vlivu na organismus. Pro zpestření (i kulinářské obveselení a poučení) uvádí autor za každou kapitolou zajímavý recept. Doufám, píše v úvodu Jozef Augustín, že tato kniha si najde cestu k co nejširšímu okruhu čtenářů, skutečných milovníků chutného a kvalitního jídla, a přispěje k povzbuzení nejen vašeho těla, ale i duše.
- kategorie
-
Knihy »
Kuchařky »
Koření a jiné ingredience
Knihy » Zdraví, Hubnutí a Sport » Výživa » Zdravá výživa
Knihy » Kuchařky » BIOkuchařky
- Nakladatel
- XYZ
- Rozměr
- 178 x 245 x 20
- isbn
- 978-80-7388-025-5
- Počet stran
- 224
- datum vydání
- 1.11.2009
- ean
- 9788073880255
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.