4.7 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
In 2004, Momofuku Noodle Bar opened in a tiny, stark space in Manhattan's East Village. Its young chef-owner, David Chang, worked the line, serving ramen and pork buns to a mix of fellow restaurant cooks and confused diners whose idea of ramen was instant noodles in Styrofoam cups. It would have been impossible to know it at the time-and… Přejít na celý popis
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Friends, Lovers and the Big Terrible Thing
-
I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki
-
The Light We Carry: Overcoming In Uncertain Times
-
Patriot
-
A Heart That Works
-
The Showman
-
Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard
-
Rental Person Who Does Nothing
-
The Extraordinary Life of an Ordinary Man: A Memoir
-
Dark Desert Highway
-
Worthy
-
I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki
-
Kafka´s Last Trial : The Case of a Literary Legacy
-
Something Lost, Something Gained: Reflections on Life, Love and Liberty
-
Stephen Hawking : A Memoir of Friendship and Physics
-
Elon Musk (anglicky)
-
Heartbreaking Work .. Genius
-
The Actor´s Life: A Survival Guide
-
Václav Havel (Critical Lives)
-
My Battle of Hastings
-
Im Not Here to Give a Speech
-
Agatha Christie: Radio 4 Book of the Week
-
Lou Reed: The King of New York
-
Scattershot: Life, Music, Elton and Me
In 2004, Momofuku Noodle Bar opened in a tiny, stark space in Manhattan's East Village. Its young chef-owner, David Chang, worked the line, serving ramen and pork buns to a mix of fellow restaurant cooks and confused diners whose idea of ramen was instant noodles in Styrofoam cups. It would have been impossible to know it at the time-and certainly Chang would have bet against himself-but he, who had failed at almost every endeavour in his life, was about to become one of the most influential chefs of his generation, driven by the question, "What if the underground could become the mainstream?"
Chang grew up the youngest son of a deeply religious Korean American family in Virginia. Graduating college aimless and depressed, he fled the States for Japan, hoping to find some sense of belonging. While teaching English in a backwater town, he experienced the highs of his first full-blown manic episode, and began to think that the cooking and sharing of food could give him both purpose and agency in his life.
Full of grace, candour, grit, and humour, Eat a Peach chronicles Chang's switchback path. He lays bare his mistakes and wonders about his extraordinary luck as he recounts the improbable series of events that led him to the top of his profession. He wrestles with his lifelong feelings of otherness and inadequacy, explores the mental illness that almost killed him, and finds hope in the shared value of deliciousness. Along the way, Chang gives us a penetrating look at restaurant life, in which he balances his deep love for the kitchen with unflinching honesty about the industry's history of brutishness and its uncertain future.
Eat a Peach is an intimate account of the making of a chef, the story of the modern restaurant world that he helped shape, and how he discovered that success can be much harder to understand than failure.
- Nakladatel
- Vintage Publishing
- Rozměr
- 163 x 242 x 31
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 288
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-5291-1034-0
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 4.02.2021
- ean
- 9781529110340
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE