Food and Development (Defekt)

Autor E. M. Young

Food and Development (Defekt) - E. M. Young Defektní

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Odřené hrany desek, odchlípnutá ochranná folie, poškrábané desky, naražené rohy, zašpiněná ořízka.

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

399 Kč s DPH
Běžně 1 639 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

The relationship between food and development has always been controversial. Over the last thirty years, development in the north and south has failed to deliver people a decent diet. While some people have too little food and die as a consequence, some people have too much food and die from associated diseases. Furthermore, some methods of… Přejít na celý popis

3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA! A zaplatit v prodejně můžete i celou řadou firemních benefitů. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The relationship between food and development has always been controversial. Over the last thirty years, development in the north and south has failed to deliver people a decent diet. While some people have too little food and die as a consequence, some people have too much food and die from associated diseases.

Furthermore, some methods of food production create social dislocation and deadly environments where biodiversity is eroded and pollution is rampant. While guaranteeing enough food for the world's inhabitants continues to be a serious challenge, new issues about food have emerged. Food and Development is a lively and lucidly written text which provides a clear and accessible introduction to these complex and diverse food related problems.

It explores the continued prevalence of mass under nutrition in the developing world; acute food crises in some places associated with conflict; the emergence of over nutrition in the developing world and the vulnerability of the contemporary global food production system. The text identifies the major problems and analyzes factors at international, national and local scales to understand their continued prevalence. The book concludes by evaluating the potential of some oppositional forces to challenge the hegemony of the contemporary food system.

This timely and original text will be invaluable to undergraduates interested in the challenges surrounding food and development. The text is richly filled with case studies from the Global North and South to illustrate the nature and extent of these urgent issues and their interrelated nature. Each chapter contains a range of features to assist undergraduate learning, including: learning objective, key concepts, summaries, discussion questions, further reading and websites, and follow up activities.

Sdílet

Nakladatel
Taylor & Francis
Rozměr
153x233x14 mm
jazyk
angličtina
Počet stran
412
Hmotnost
650 g
isbn
DEF0000081365
Vazba
měkká vazba
datum vydání
15.03.2012
ean
DEF0000081365

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda