0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every… Přejít na celý popis
Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Classic French Recipes
-
The Complete Book of French Cooking
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Famózní!
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Spill the Beans: Global Coffee Culture and Recipes
-
NOVINKA Modernist Pizza
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Garden Chef
-
The Italian Cookery Course
Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step—from basic techniques to Michelin-level desserts. Featuring advice on how to equip your kitchen, and the essential doughs, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from ice creams and sorbets to chocolates.Ferrandi, an internationally renowned professional culinary school, offers an intensive course in the art of French pastry making. Written by the school’s experienced teaching team of master pâtissiers and adapted for the home chef, this fully illustrated cookbook provides all of the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French dessert tradition, explained step by step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time.Whether you are an amateur home chef or an experienced pâtissier, this patisserie bible provides everything you need to master French pastry making.
- Nakladatel
- Flammarion
- Rozměr
- 241 x 305 x 59
- datum vydání
- 1.11.2017
- ean
- 9782080203182
- Počet stran
- 656
- Hmotnost
- 4000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-2-08-020318-2
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE