5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Diana Henry's favourite way to cook is to throw ingredients into a dish or roasting tin, slide them in the oven and let the heat behind that closed door transform them into golden, burnished meals. Most of the easy-going recipes in this wonderfully varied collection are cooked in one dish; some are ideas for simple accompaniments that can be… Přejít na celý popis
Světový bestseller, v němž se mladá překladatelka ujímá péče o cestovatele čase z 19. století, zatímco on se potýká se skutečnostmi, jako je pračka, Spotify, feminismus či rozpad Britského impéria. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Garden Chef
-
The Nordic Baking Book
-
NOVINKA At My Italian Table
-
The Palestinian Table
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Dinner
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Sobremesa
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
Greekish
-
NOVINKA Country Comfort
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Taste
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
-
The Asian Pantry
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
The Levantine Vegetarian
Diana Henry's favourite way to cook is to throw ingredients into a dish or roasting tin, slide them in the oven and let the heat behind that closed door transform them into golden, burnished meals. Most of the easy-going recipes in this wonderfully varied collection are cooked in one dish; some are ideas for simple accompaniments that can be cooked on another shelf at the same time.
From quick after-work suppers to feasts for friends, the dishes are vibrant and modern and focus on grains, pulses and vegetables as much as meat and fish. With recipes such as Chicken Thighs with Miso, Sweet Potatoes & Spring Onions, Roast Indian-spiced Vegetables with Lime-Coriander Butter, and Roast Stone Fruit with Almond and Orange Flower Crumbs, Diana shows how the oven is the most useful bit of kit you have in your kitchen.
- Nakladatel
- Octopus
- Rozměr
- 234 x 246 x 29
- datum vydání
- 16.10.2019
- ean
- 9781784725846
- Počet stran
- 240
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-78472-584-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE