0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
'A brilliant, passionate and spellbinding tour de force' Claudia Roden'Fuchsia Dunlop is one of the world's best writers on Chinese food' Ken Hom CBE The epic tale of the world's most sophisticated gastronomic culture, told through a banquet of thirty Chinese dishesChinese was the earliest truly global cuisine. When the first Chinese labourers… Přejít na celý popis
-
319 Kč s DPH Skladem
Čeho všeho je schopný člověk bez špetky strachu? Někdo to zanedlouho pocítí na vlastní kůži... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food of Italy
-
Taste : My Life Through Food
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
The Levantine Vegetarian
-
The Complete Book of French Cooking
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Garden Chef
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Italian Cookery Course
-
The Palestinian Table
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
The Asian Pantry
-
Persian Feasts
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
-
Classic French Recipes
'A brilliant, passionate and spellbinding tour de force' Claudia Roden'Fuchsia Dunlop is one of the world's best writers on Chinese food' Ken Hom CBE The epic tale of the world's most sophisticated gastronomic culture, told through a banquet of thirty Chinese dishesChinese was the earliest truly global cuisine. When the first Chinese labourers began to sojourn and settle abroad, restaurants appeared in their wake. Yet Chinese food has the curious distinction of being both one of the world's best-loved culinary traditions and one of the least understood.For more than a century, the overwhelming dominance of a simplified form of Cantonese cooking ensured that few foreigners experienced anything of its richness and sophistication - but today that is beginning to change. In this book, the James Beard Award-winning cook and writer Fuchsia Dunlop explores the history, philosophy and techniques of China's rich and ancient culinary culture. Each chapter examines a classic dish, from mapo tofu to Dongpo pork, knife-scraped noodles to braised pomelo pith, to reveal a singular aspect of Chinese gastronomy, whether it's the importance of the soybean, the lure of exotic ingredients or the history of Buddhist vegetarian cuisine.Meeting local food producers, chefs, gourmets and home cooks as she tastes her way across the country, Fuchsia invites readers to join her on an unforgettable journey into Chinese food as it is made, cooked, eaten and considered in its homeland. Weaving together historical scholarship, mouth-watering descriptions of food and on-the-ground research conducted over the course of three decades, Invitation to a Banquet is a lively, landmark tribute to the pleasures and mysteries of Chinese cuisine.
- Nakladatel
- Penguin
- Rozměr
- 156 x 242 x 48
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 466
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-0-241-51698-0
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 31.08.2023
- ean
- 9780241516980
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola