0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
797 Kč s DPH
Běžně 890 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
A fully illustrated updated edition of Claudia Roden's masterpiece cookbook including over 300 delicious recipes and gorgeous full colour photography of local Italian scenery.The Food of Italy was written after Claudia Roden spent a year in Italy researching the subject. Regional recipes, country cooking, the bravura of grand dishes; pasta,… Přejít na celý popis
Kate Marshallová se potýká nejen se svou vlastní minulostí, na kterou chtěla už dávno zapomenout, ale také se zamotává do autory podcastu o skutečných zločinech... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Silver Spoon Pasta
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Café Cecilia Cookbook
-
Classic French Recipes
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Taste
-
Food for Life
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Dinner
-
Sobremesa
-
Defektní The Food of Sicily (Defekt)
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
Persian Feasts
-
The Levantine Vegetarian
-
The Italian Cookery Course
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Garden Chef
-
Greekish
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
A fully illustrated updated edition of Claudia Roden's masterpiece cookbook including over 300 delicious recipes and gorgeous full colour photography of local Italian scenery.The Food of Italy was written after Claudia Roden spent a year in Italy researching the subject. Regional recipes, country cooking, the bravura of grand dishes; pasta, seafood, rice dishes and authentic Italian desserts; Claudia Roden's encyclopedic knowledge of her subject infuses a rich and stunning book.The Food of Italy was first published in 1989. But the recipes are fresh yet timeless. For this edition Claudia has updated over 30% of the recipes to fit modern tastes, with new inclusions like farro salad and burrata. The book is structured by region. So you get the glorious tomato and aubergine dishes of Sicily; the classically Roman dishes like salty meat and fried vegetables, and rich Tuscan stews and soups. Featuring an incredible repertoire, The Food of Italy is completely approachable for home cooks.
- Nakladatel
- Square Peg
- Rozměr
- 20,3 x 25,3 x m
- isbn
- 978-0-224-09601-0
- Počet stran
- 432
- datum vydání
- 1.01.2014
- ean
- 9780224096010
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE