0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
178 Kč s DPH
Běžně 199 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V… Přejít na celý popis
Světový bestseller, v němž se mladá překladatelka ujímá péče o cestovatele čase z 19. století, zatímco on se potýká se skutečnostmi, jako je pračka, Spotify, feminismus či rozpad Britského impéria. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Vietnamská kuchyně
-
Asijská kari
-
Thajská kuchyně
-
Japonská kuchyně
-
Asijská kuchyně
-
Chuť Vietnamu
-
BLACK FRIDAY Indická kuchyně pro každého
-
Klasická italská kuchyně
-
Víc než jen vietnamská kuchařka
-
Sushi
-
BLACK FRIDAY Mexická domácí kuchyně
-
Nízkosacharidová středomořská kuchařka
-
Pravá vietnamská kuchyně
-
Rýže - Recepty z celého světa
-
BLACK FRIDAY Elfí kuchařka
-
Kuchařka podle pěti elementů
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Chilli kuchařka
-
Umění francouzské kuchyně
-
Moderní indická kuchařka
-
Kuchyně Tex-Mex
-
NOVINKA Víc než jen asijská kuchařka
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
- Nakladatel
- Vašut
- Rozměr
- 165 x 200 x 8
- datum dotisku
- 3.09.2024
- ean
- 9788075413338
- Počet stran
- 64
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 10.10.2022
- isbn
- 978-80-7541-333-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Eliška Kopecká registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Poměrně útlá kuchařka pro začátečníky v japonské kuchyni. Na obálce jsou přehledně vyobrazené ingredience, což usnadní orientaci v sortimentu a pojmech. Recepty jsou celkem snadné.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE