5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V úterý 3. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na… Přejít na celý popis
Rebecca Yarros, autorka Čtvrtého křídla, si pro nás opět připravila pořádnou romantickou jízdu! Na devítiměsíční plavbě plné vzrušení a nebezpečných kaskadérských kousků se rozvíjejí city, které mění všechno. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
-
Koření (Edice Apetit)
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Luštěniny (Edice Apetit)
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Brambory (Edice Apetit)
-
Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
Culinaria Itálie (3. vydání)
-
Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit)
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Neobyčejné těstoviny - Úžasná jídla s vůní a chutí Itálie
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Sicilská kuchyně
-
Rychlé večeře (Edice Apetit)
-
Italská kuchařka - 100 snadných receptů
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Italská kuchyně – Nejoblíbenější recepty
-
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
-
Klasická italská kuchyně
-
Slané pečení (Edice Apetit)
-
Těstoviny - kuchařka
-
Mleté maso (Edice Apetit)
-
Japonská kuchyně
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. "Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: - Šupito presto- Bravo, pizza- Pasta, a pasta!- Pod jižním slunce- Horská výprava- Grandiózní hostina- Sladký život
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 215 x 247 x 18
- datum dotisku
- 22.02.2024
- ean
- 9788087575079
- Počet stran
- 164
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.09.2013
- isbn
- 978-80-87575-07-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.7 z 5 12 hodnocení čtenářů
8× 5 hvězdiček 4× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Podle mě nejlepší z edice Apetit. Opravdu spousty skvělých receptů. Na Itálii nedám dopustit. Ráda z ní vařím.
Přečíst více -
Lenka Kyselová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
stalo se vám někdy, že jste přijeli z dovolené a hledali recept na nějakou tu typickou kuchyni, protože se vám po tom prostě stýská? Můj případ po čtyřech dnech v itálii a jejich domácí kuchyni...co je na ní tak vyjímečného? nejen foto, ale i skvělé popisky a srozumitelné postupy..! jednoznačně nejlepší kuchařky
Přečíst více -
Alena Kubová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Kuchařka je opravdu super, mí synové italskou kuchyni milují a já se jí až do teď úspěšně vyhýbala.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE