0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 3 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např.… Přejít na celý popis
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit)
-
Luštěniny (Edice Apetit)
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
-
Jíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)
-
Rychlé večeře (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Slané pečení (Edice Apetit)
-
Oheň a dým
-
Koření (Edice Apetit)
-
Brambory (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Sýry (Edice Apetit)
-
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
-
Koláče (Edice Apetit)
-
The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
-
AKCE Báječná kniha o burgerech a grilování
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Rýže (Edice Apetit)
-
BBQ - Steaky a burgery
-
Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)
První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa.
Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připravené ve verzi na party, lasagne ve formě polévky nebo svěží karbanátky s jablky.
Podle kuchařky Mleté maso připravíte polévky, pohoštění, rychlá jídla i pokrmy na slavnostní stůl. Přidali jsme praktické tipy, jak sestavit dokonalé masové kuličky nebo sekanou podle svého gusta, a také kapitolu, v níž radíme, jak snížit spotřebu masa a nahradit část zeleninou, luštěninami nebo houbami. Recepty jsme poctivě vyladili v redakční kuchyni Apetitu, vařili, ochutnávali a několik receptů upravili a vyzkoušeli znovu. To abychom měli jistotu, že ve vaší kuchyni už se nic nepokazí. Věříme, že řada receptů z knihy se hravě probojuje mezi vaše nejoblíbenější jídla.
V kuchařce Mleté maso najdete tyto kapitoly:
- Polévky
- Drobnosti
- Velké pecky
- Kuličky & šišky
- Placičky
- Vyrábíme, anebo fixlujeme
- Odlehčujeme
- Servis
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 216 x 246 x 15
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 164
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-88409-63-2
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 17.02.2023
- ean
- 9788088409632
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola