Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit)

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 57 - To chce klid, čtenáři!

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 57 - To chce klid, čtenáři!

Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na… Přejít na celý popis

Čas na nový diář. Rok 2025 klepe na dveře Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. "Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: - Šupito presto- Bravo, pizza- Pasta, a pasta!- Pod jižním slunce- Horská výprava- Grandiózní hostina- Sladký život

Sdílet

Nakladatel
Apetit
Rozměr
215 x 247 x 18
datum dotisku
22.02.2024
ean
9788087575079
Počet stran
164
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.09.2013
isbn
978-80-87575-07-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Podle mě nejlepší z edice Apetit. Opravdu spousty skvělých receptů. Na Itálii nedám dopustit. Ráda z ní vařím.

    Přečíst více
  • Lenka Kyselová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    stalo se vám někdy, že jste přijeli z dovolené a hledali recept na nějakou tu typickou kuchyni, protože se vám po tom prostě stýská? Můj případ po čtyřech dnech v itálii a jejich domácí kuchyni...co je na ní tak vyjímečného? nejen foto, ale i skvělé popisky a srozumitelné postupy..! jednoznačně nejlepší kuchařky

    Přečíst více
  • Alena Kubová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kuchařka je opravdu super, mí synové italskou kuchyni milují a já se jí až do teď úspěšně vyhýbala.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 357 Kč Nápověda