5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V úterý 3. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na… Přejít na celý popis
V království, kde tajemná mlha děsí obyvatele a magická infekce znamená jistou smrt, Elspeth už 11 let skrývá svou nákazu a její následky. V její mysli sídlí Noční běs, který sílí každým dnem... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
-
Koření (Edice Apetit)
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Luštěniny (Edice Apetit)
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Brambory (Edice Apetit)
-
Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
Culinaria Itálie
-
Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit)
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Neobyčejné těstoviny - Úžasná jídla s vůní a chutí Itálie
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Sicilská kuchyně
-
Rychlé večeře (Edice Apetit)
-
Italská kuchařka
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Italská kuchyně - nejoblíbenější recepty
-
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
-
Klasická italská kuchyně
-
Slané pečení (Edice Apetit)
-
Těstoviny - kuchařka
-
Mleté maso (Edice Apetit)
-
Japonská kuchyně
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo... Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. "Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: - Šupito presto- Bravo, pizza- Pasta, a pasta!- Pod jižním slunce- Horská výprava- Grandiózní hostina- Sladký život
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 215 x 247 x 18
- datum dotisku
- 22.02.2024
- ean
- 9788087575079
- Počet stran
- 164
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.09.2013
- isbn
- 978-80-87575-07-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.7 z 5 12 hodnocení čtenářů
8× 5 hvězdiček 4× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Podle mě nejlepší z edice Apetit. Opravdu spousty skvělých receptů. Na Itálii nedám dopustit. Ráda z ní vařím.
Přečíst více -
Lenka Kyselová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
stalo se vám někdy, že jste přijeli z dovolené a hledali recept na nějakou tu typickou kuchyni, protože se vám po tom prostě stýská? Můj případ po čtyřech dnech v itálii a jejich domácí kuchyni...co je na ní tak vyjímečného? nejen foto, ale i skvělé popisky a srozumitelné postupy..! jednoznačně nejlepší kuchařky
Přečíst více -
Alena Kubová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Kuchařka je opravdu super, mí synové italskou kuchyni milují a já se jí až do teď úspěšně vyhýbala.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE