Moje cesta k Michelinu (Defekt)
Moje cesta k Michelinu (Defekt) - Pavel Pospíšil Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Natržený a promáčklý hřbet, naražené desky.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

200 nejlepších seriálů všech dob

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1299 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

200 nejlepších seriálů všech dob

To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se… Přejít na celý popis

Evžen Boček: Aristokratka v Československu Užijte si autorský koncert Evžena Bočka plný zábavy, socialistických kulis a nezapomenutelných postav. Více informací

Popis

To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře
Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.

Na kuchařině je krásné to, že nemá konce. Ostatní řemeslníci, jako jsou tesaři, truhláři nebo zedníci, se v určitý okamžik dostanou na konec svých dovedností. Ale v kuchařině to nikdy nekončí.

 

Sdílet

Nakladatel
Kontrast
Rozměr
190 x 235 mm
isbn
DEF0000082826
Počet stran
224
Vydání
1
ean
DEF0000082826
Vazba
pevná vazba
datum vydání
28.11.2018
  • Knihy Dobrovský Knihy Dobrovský

    Ačkoliv je tento zlínský rodák, který dnes žije převážně v Německu, držitelem michelinské hvězdy, nemusíte se bát, že byste jídla z nové kuchařky nezvládli připravit. Jejich autor totiž zastává názor, že geniální věci jsou jednoduché.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Marie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Právě jsem dočetla. Zaujalo mně, že není prvoplánově naaranžovaná tak, aby okamžitě lapila pozornost kupujícího - žádné snobské suroviny, neobvyklé kompozice na talíři, ohromující "foodstyling"... O to více mně zajímalo, co v ní tedy je? P. Pospíšil stručně, ale čtivě vypráví o zajímavých místech, kam ho zavedla profese či osobní zajímavé životní etapy. Ale "bulvár" by s obsahem nebyl spokojen. Po přečtení musím říci, že pro mně je to knížka, která poskytuje know how pro kuchařské řemeslo i život. Je to knížka o životní energii, pro inspiraci, o zaťatosti, dobrodružství, fanfarónství, ale také o poctivosti, srdečnosti, velkorysosti, zdravém sebevědomí i pokorném naslouchání a učení. Dle mého, plně koresponduje s osobností P. Pospíšila.

    Přečíst více
  • Jaroslava Pokorna registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Trosku zklamání z této knihy. Suchý text bez návazností a kontextu. Kapitoly bez vtipu, spíše popisného stylu. I tak jsem to přelouskala. Ale asi bych si ji už nakoupila.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 29 Kč Nápověda