0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je nedostupný.
Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích. Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je… Přejít na celý popis
Třetí díl slavné Lucemburské epopeje od prověřeného romanopisce Vlastimila Vondrušky popisuje další zajímavou část české historie. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Hlemýždi ve světových kuchyních
-
Léčivé rostliny v praktickém bylinkářství, kosmetice a kuchyni
-
Celoroční plánovací kuchařka
-
Jak jsem zdraví ztratil a opět získal
-
Zdraví v ohrožení - Hořká pravda o sladkém cukru
-
Co vám doktoři neřeknou
-
Výroba krystalové vody 100 kamenů - 100 kamenů a jejich působení a využití
-
Mužský přístup
-
Orgánové hodiny snadno a srozumitelně
-
Cesta energie
-
Prevence proti rakovině
-
(nejen) Zdravá výživa s Petrem Havlíčkem - DVD
-
Léčení barvami
-
Zvládání stresu ve sportu s pomocí relaxačních technik
-
Manuál úspěšného hubnutí
-
Léčba inzulinovou pumpou
-
Jsem z tebe nemocný - Aneb jak partnerské vztahy ovlivňují naše zdraví
-
Co možná nevíte o očkování
-
Hormonální podvod na ženách
-
Kameny a květy - Drahé kameny a Bachova květová esence
-
Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů
-
30 let pesimistou aneb Recept na lepší život
-
Neandrtálské stíny
-
Základní kniha kineziologie - Nová cesta ke zdraví pro 21. století
Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.
Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku.
Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE