0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je nedostupný.
Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích. Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je… Přejít na celý popis
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Hlemýždi ve světových kuchyních
-
Léčivé rostliny v praktickém bylinkářství, kosmetice a kuchyni
-
Celoroční plánovací kuchařka
-
Jak jsem zdraví ztratil a opět získal
-
Zdraví v ohrožení - Hořká pravda o sladkém cukru
-
Co vám doktoři neřeknou
-
Výroba krystalové vody 100 kamenů - 100 kamenů a jejich působení a využití
-
Mužský přístup
-
Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů
-
Orgánové hodiny snadno a srozumitelně
-
Prevence proti rakovině
-
Cesta energie
-
(nejen) Zdravá výživa s Petrem Havlíčkem - DVD
-
Léčení barvami
-
Zvládání stresu ve sportu s pomocí relaxačních technik
-
Manuál úspěšného hubnutí
-
Léčba inzulinovou pumpou
-
Co možná nevíte o očkování
-
Jsem z tebe nemocný - Aneb jak partnerské vztahy ovlivňují naše zdraví
-
Kameny a květy - Drahé kameny a Bachova květová esence
-
Hormonální podvod na ženách
-
30 let pesimistou aneb Recept na lepší život
-
Neandrtálské stíny
-
Základní kniha kineziologie - Nová cesta ke zdraví pro 21. století
Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích.
Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku.
Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE