3.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve čtvrtek 27. 2. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
358 Kč s DPH
Běžně 400 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Říká se, že židovství je o jídle a vyvedení z Egypta. To potvrdí každý, kdo židovské svátky slaví nebo nějaký zažil. Řada aškenázských receptů však působí velmi komplikovaně a pokud se je nenaučíte doma od babičky, často si na ně netroufnete. Kniha Nebojte se gefilte fiš přináší výběr židovských receptů vyzkoušených šéfkuchařkou a… Přejít na celý popis
Užijte si skvělý výběr bestsellerů, které do konce března zakoupíte se slevou až 50 % v prodejnách i na e-shopu!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Jeruzalém
-
Elfí kuchařka
-
Japonská kuchyně
-
Asijská kari
-
Mexická domácí kuchyně
-
Culinaria Itálie
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Už tam budem, Mojžíši?
-
Moderní mexická kuchařka
-
Korejská kuchařka
-
Mlsné čenichání
-
Country kuchařka
-
Řecká kuchyně
-
Kitchenette - Rok v kuchyni
-
Britské dobrodružství Jamese Martina
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Uvařeno v Indii
-
Klasická italská kuchyně
-
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně
-
Kitchenette - O svobodě
-
Francouzské dobrodružství Jamese Martina
-
Středomořská kuchyně
Říká se, že židovství je o jídle a vyvedení z Egypta. To potvrdí každý, kdo židovské svátky slaví nebo nějaký zažil. Řada aškenázských receptů však působí velmi komplikovaně a pokud se je nenaučíte doma od babičky, často si na ně netroufnete. Kniha Nebojte se gefilte fiš přináší výběr židovských receptů vyzkoušených šéfkuchařkou a zakladatelkou palačinkárny Galetka, Andreou Ernyeiovou, která všem srozumitelně vysvětlí, jak si tyto delikatesy snadno připravit doma. Kromě gefilte fiš v knize najdete recepty například na chalu, šoulet, latkes a další ikonická jídla. Nezůstali jsme jen u aškenázské kuchyně a přidali jsme i několik sefardských a středomořských receptů jako je hummus, babaganuš nebo tabboulleh. Tato kuchařka také reflektuje současné trendy a nabízí vegetariánské alternativy tradičních pokrmů. To, jakou roli v židovství hraje jídlo, odráží také symbolika pokrmů, které se na jednotlivé svátky jí a kniha se tak stává také kulinářským průvodcem židovským rokem.
- Nakladatel
- JCC Prague
- Rozměr
- 197 x 262 x 14
- isbn
- 978-80-11-00518-4
- Počet stran
- 92
- datum vydání
- 26.11.2021
- ean
- 9788011005184
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.