0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 2. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
738 Kč s DPH
Běžně 825 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
The only book on Scottish baking you will ever need.This is the ultimate celebration of the amazing variety of Scottish baking. Acclaimed cookery writer Sue Lawrence introduces essential tips before going on to share 150 easy-to-follow recipes which will appeal to bakers of all abilities, and a chapter of baking with kids will inspire a new… Přejít na celý popis
Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA! A zaplatit v prodejně můžete i celou řadou firemních benefitů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Nordic Baking Book
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
The New Homemade Kitchen
-
Sweet
-
NOVINKA Country Comfort
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Persiana Everyday
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Dinner
-
The Italian Cookery Course
-
The Preserving Garden
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Greekish
-
Classic French Recipes
-
The Complete Book of French Cooking
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
NOVINKA At My Italian Table
-
Cooking on Fire
-
NOVINKA Crumbs
The only book on Scottish baking you will ever need.This is the ultimate celebration of the amazing variety of Scottish baking. Acclaimed cookery writer Sue Lawrence introduces essential tips before going on to share 150 easy-to-follow recipes which will appeal to bakers of all abilities, and a chapter of baking with kids will inspire a new generation in the kitchen.Featuring traditional favourites such as Selkirk bannock, Ecclefechan tart and Cloutie dumpling, New Scottish Baking also showcases exciting contemporary recipes such as Haggis tartlets with red onion marmalade, Roasted rhubarb, orange and ginger blondies, and Lemon curd polenta cake.
- Nakladatel
- Birlinn General
- Hmotnost
- 964 g
- isbn
- 978-1-78027-868-1
- Počet stran
- 272
- datum vydání
- 1.08.2024
- ean
- 9781780278681
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE