The New Homemade Kitchen

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Revive the lost arts of fermenting, canning, preserving, and creating your own ingredients. The Institute of Domestic Technology Cookbook is a collection of 250 recipes, ideas, and methods for stocking a kitchen, do-it-yourself foodcrafting projects, and cooking with homemade ingredients.

Julie Caplinová: Hospůdka v Praze Zda se Julie Caplinová objeví literárně i v Praze, jsme bedlivě očekávali, a konečně je to tu! Ponořte se do příběhu plného emocí, překvapení a kouzla naší Prahy. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Revive the lost arts of fermenting, canning, preserving, and creating your own ingredients. The Institute of Domestic Technology Cookbook
is a collection of 250 recipes, ideas, and methods for stocking a
kitchen, do-it-yourself foodcrafting projects, and cooking with homemade
ingredients.

Sdílet

Nakladatel
Chronicle Books
datum vydání
1.01.2020
ean
9781452161198
Počet stran
352
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-4521-6119-8

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 869 Kč Nápověda