Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání | Přejít ke košíku
Nacházíte se zde: Domů » Knihy » Kuchařky » Česká kuchyně
Autor Hanka Zemanová
Kniha ( pevná vazba )
536 Kč s DPH
Běžně 599 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami.V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již druhé vydání.Celkem se prodalo přes 45 000… Přejít na celý popis
Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací
Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami.V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již druhé vydání.Celkem se prodalo přes 45 000 ks!Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech, jemné aktualizace rozhovorů se zajímavými osobnostmi a informace o ochraně přírodní biodiverzity či zdravém školním stravování. Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít přirozeně zdravě a v souladu se selským rozumem. Díky tomu vám pak zdravé vaření bude připadat jednoduché a snadné. Z knihy se dozvíte, jak obohatit jídelníček a začít používat opomíjené, přitom však skvělé potraviny, jako jsou luštěniny, hlavně cizrna, fazole, červená čočka, loupané mungo, plnohodnotné obiloviny, jako jsou jáhly, čirok, jednozrnka, špalda, pohanka, či netradiční, na českém trhu nové a bezlepkové mouky, jako například mouku z červené čočky či žlutého hrachu.V knize najdete přes 80 receptů. Mnoho receptů je bezlepkových, vegetariánských i veganských, ale nevyhýbají se ani kvalitnímu masu. Vyzkoušejte letní cuketovo-jahelnou koprovku, boršč s cizrnou, čočkový burger, placky z hrachové mouky, bezlepkové cookies, ječné lívance, nebo třeba biokuře na kurkumě podle výborného šéfkuchaře a nutričního terapeuta Davida Šaška (je členem Aliance výživových poradců), který s Hankou na některých, zejména masových receptech spolupracoval. Kniha je určena jak pro začátečníky v oblasti zdravého vaření, tak pro pokročilé. Kniha, která patří do každé rodinné knihovny, do rukou všech zájemců o ekologické souvislosti a všech milovníků dobrého a kvalitního jídla!
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
536 Kč s DPH
Běžně 599 Kč
Jsme transparentní
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
Top autoři Vše
Top série
Témata Vše
Dark romance, která rozdělila internet
Možná ten nejvíc explicitní, šokující a vzrušující román, co jste kdy četli.
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
Top autoři Vše
Témata Vše
Nejkrásnější dětská kniha se vrací! A dokonce svítí!
Přidejte se s dětmi na stopu mimozemskému životu. Proměňte se zase na malou chvíli v kosmonautky i geology a objevujte s námi odpovědi na to, jestli by život mohl existovat také na Venuši, Marsu či Titanu.
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
TOP Interpreti
Témata Vše
Je efektivní. Ale některé jeho metody jsou... Sporné.
Čeho všeho je schopný člověk bez špetky strachu? Někdo to zanedlouho pocítí na vlastní kůži...
Mohlo by vás zajímat
Jazykové učebnice Vše
Základní školy Vše
Střední školy a gymnázia Vše
Opakování na prázdniny
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
LEGO® stavebnice Vše
Albi - Kouzelné čtení Vše
TOP hry
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
Tipy na dárky Vše
Dobrá záložka od Knihy Dobrovský Vše
Populární témata Vše