3.4 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Pořádná nálož kuchařek
Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým… Přejít na celý popis
Dante Russo, bezohledný a arogantní miliardář, se ocitá v nečekaném zasnoubení s krásnou dědičkou šperkařského impéria, Vivian Lau. Co začíná jako vydírání, se mění v něco, co Dante nemůže ignorovat... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
BLACK FRIDAY Mazi – Řecká kuchyně
-
Culinaria Maďarsko
-
Japonská kuchyně
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Moderní mexická kuchařka
-
BLACK FRIDAY Mexická domácí kuchyně
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Tacos miluje každý
-
Italská kuchařka - 100 snadných receptů
-
Moderní indická kuchařka
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
-
Culinaria Itálie
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Umění francouzské kuchyně
-
BLACK FRIDAY Středomořská kuchyně
-
Neobyčejné těstoviny - Úžasná jídla s vůní a chutí Itálie
-
Famózní!
-
Asijská kari
-
Polévky
-
Těstoviny - kuchařka
-
Další špetka chuti. Každodenní odlehčení
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí.
Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.
Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Sám používá nebělenou celozrnnou mouku mletou kamenným mlýnem a osvědčené metody hnětení a kynutí těsta, se kterými v jednotlivých krocích stvoříte ty nejzdravější a nejchutnější základy pro vaši pizzu.
Dále je tu neuvěřitelná škála příchutí – klasiky jako Margherita nebo Mořské plody, i lahodný výběr nových stylů, například Jehněčí plec, ricotta a středomořské bylinky, Nakládaný salát, kapary, olivy a rajčata, Římská pizza s fíky, prosciuttem a balzámovým octem, úžasné Závitky z pekingské kachny, Smažená pizza s vepřovou plecí, ricottou a provolou, a zákusková čokoládová pizza s roztomilým názvem Snový polštář.
Napříč celou knihou najdete také bonusy s pěti nejlepšími pizzovými šéfkuchaři v Neapoli, stejně jako okouzlující fotografie tohoto krásného města, místních farmářů a plodin. New Pizza Stefana Manfrediho nás přenese zpět do dob, kdy byla pizza zdravým, vynikajícím a rychlým pokrmem pro všechny.
Pizza je pravděpodobně nejpopulárnější rychlé občerstvení, a ať už je připravována kdekoli, vždy si originálním způsobem přisvojí charakteristické ingredience svého nového domova.
- Nakladatel
- Edice Knihy Omega
- Rozměr
- 262 x 255 x 28
- datum vydání
- 16.11.2018
- ean
- 9788073907556
- Počet stran
- 252
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7390-755-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.9 z 5 11 hodnocení čtenářů
10× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
M. Stepanova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Výborná kniha na téma pizza.
Přečíst více -
Anna Mal registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Výborná kniha o pizze. Původ, suroviny, zpracování....
Přečíst více -
Maros Klapak registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Knížka se čte sama, hlavně chutná všem..
Přečíst více -
jan.alois registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
super
Přečíst více -
Martin Toman registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Legendární kuchař, legendární jídlo a jedna neuvěřitelná kuchařka. Toto není pouhý pohled na jeden pokrm, ale celkový náhled na italskou kuchyni, který je navíc uchopen novým invenčním pohledem. Tleskám.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE