5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vrací znovuobjevovat své kulinární kořeny.… Přejít na celý popis
Florence Dayová, stínová spisovatelka, ztratila víru v lásku po zdrcujícím rozchodu. Když se jí začne zjevovat duch jejího sexy, ale přísného redaktora Benjiho, začnou mezi nimi přeskakovat jiskry... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Japonská kuchyně
-
Moderní mexická kuchařka
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Moderní indická kuchařka
-
Kitchenette - Rok v kuchyni
-
Asijská kari
-
BLACK FRIDAY Mazi – Řecká kuchyně
-
Maďarská kuchařka
-
Kuchařka podle pěti elementů
-
BLACK FRIDAY Mexická domácí kuchyně
-
Culinaria Maďarsko
-
Světová kuchyně plná bylin a koření
-
Víc než jen vietnamská kuchařka
-
Tacos miluje každý
-
Exotické kouzlo kuchyně Malajsie / Exotic Charm of Cuisine of Malaysia
-
Sicilská kuchyně
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Řecká kuchyně
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Vietnamská kuchyně
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
-
Těstoviny - kuchařka
-
BLACK FRIDAY Středomořská kuchyně
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vrací znovuobjevovat své kulinární kořeny. Většina jídel, inspirovaná hlavně tím, co vařila její maminka a babička, vám ukáže bohatost chutí a vůní vietnamských pokrmů i hravost přípravy a podávání, která je pro Vietnamce typická. Můžete si uvařit například polévku pho, kde se horký vývar dokonale snoubí s nudlemi, saigonské letní závitky, dušené hovězí maso na badyánu, taštičky plněné kuřecím masem, smažené nudle s výhonky mungo či banánové smaženky s kokosovým krémem.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 200 x 248 x 23
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 144
- datum vydání
- 6.06.2019
- isbn
- 978-80-7529-790-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum dotisku
- 21.12.2022
- ean
- 9788075297907
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Oldřich Pospíšil registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Výborně napsaná kuchařka. Vybrané recepty jsem ověřil a odpovídají kvalitní gastronomii.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE