4.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
447 Kč s DPH
Běžně 499 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního… Přejít na celý popis
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Culinaria Maďarsko (2. vydání)
-
Umění francouzské kuchyně
-
Řecká kuchyně
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
BLACK FRIDAY Mexická domácí kuchyně
-
S chutí Chorvatska
-
Japonská kuchyně
-
BLACK FRIDAY Středomořská kuchyně
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
-
Exotické kouzlo kuchyně Malajsie / Exotic Charm of Cuisine of Malaysia
-
Dějiny jídla ve 100 receptech
-
Chilli kuchařka
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
BLACK FRIDAY Elfí kuchařka
-
Maďarská kuchařka
-
BLACK FRIDAY Mazi – Řecká kuchyně
-
Asijská kari
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
Culinaria Itálie (3. vydání)
-
Víc než jen vietnamská kuchařka
-
Kuchařka RODINY dona Corleona
-
Pravá vietnamská kuchyně
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 19,5 x 23,3 x m
- isbn
- 978-80-276-0334-3
- Počet stran
- 352
- Hmotnost
- 1000 g
- ean
- 9788027603343
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.01.2021
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola